Friday, April 10, 2009

PENGHULU SEGALA HARI....

Assalamualaikum..

Pagi tadi pas amik anak-anak dari kelas mengaji.. Singgah ke tadika lama anak-anak... IB KINDERGARTEN.. Cikgu Julia jemput hadiri majlis hari jadi anak ke duanya.. Rahman.. Tak boleh nak snap gambar budak hensem giler yang ganteng itu... Dia tak nak bergambar.. Takpe.. Nanti Auntie curi-curi jugak gambar dia tu tau!!

Pas antar anak-anak ke sekolah kebangsaan.. T g opis dan kuar lunch ngan staff-staff B.. B g ke Jerantut hari ni..

Dengan Kak Anisah.. Cantiknya dia hari ni.. Biru.. Tenang melihat wajahnya itu..

Masa ni tengah nak makan Bubur Pulut Hitam, Pengat Pisang dan Cempedak Goreng..
T ngan Zuraidah.. Dia ceria seperti biasa..

Kak Anisah dan Zuraidah.. Kawan-kawan yang memahami diri ini...
B belikan Kuih Akok ni tadi.. Sedap!!

Singgah AVON.. Beli bag nie.. Dan..

Alat make-up baru..

B g TM NET tadi... Dapat paper bag dan buku nota nie..

Emy.. Ruzi baru teringat pasal award Emy ni.. Ruzi gantung dah kat blog ni ye! Tq... Ada lagi award.. Jangan segan-segan bagi lagi tau!! :-[) Ruzi sayangkan u.. Sayangkan persahabatan yang terjalin seawal kita berumur 15 tahun lagi.. Tahun ini kita masing-masing mendaki usia yang ke 30.. Ruzi dah.. Emy je belum lagi.. Bulan 6 nanti ok!! Hehehe...



SELAMAT BERHUJUNG MINGGU... HAVE A GREAT WEEKEND YA!!

15 comments:

~~ciklinn~~ said...

tie sonoklah mcm tie..walau housewife leh jumpa kawan2... huhhuh bestnyer... kalau kita jiran kan linn dah suh tie amik bawak jalan2...hahahhahhaahahh

nenekrock said...

tedappp kueh akok tuh
hiks
=D

eya said...

ABG AKK LAWYER KE? XPE KE TNYE..

Zanna_MamaBatrice said...

salam hujung minggu kak tie
sedapnyer pengat pisang kak tie
hari khamis hari tu MIL zanaa ada bawakan balik sikit utk cucu dia tu....sedap ler plak...tp batrice yg tukang abiskan....meleleh air liur nengok dia makan.....kak tie plak citer makan pengat pisang...sedappp....

rajin tul kak tie gi Avon ....now, accesories kat Avon cantik2 kan kak tie.....

NuRuL DhiA said...

salam...bestnyer leh hang out ngan kekwn kan..windu plak kat member2 lama, salam kenal :)

atty's said...

selamat berhujung minggu T..

T..sedapnya kuih akok..nanti kalo jumpa T..banje kuih tu yer..

Snow Peace said...

tie skang suka duk melepak kat opis usben erk..ker dtg tolong dia??

ZaiY said...

Tie pi opis jadi spy husband ke tu? hehee gurau2 je Tie jgn mare..
re:akak mmg pemalas kit nk makan ubat Tie, nk g sepitalpun xsuka kecuali kalau dh terpaksa..huhuu..terukkan.

en_me said...

sodapnyerrr..

eeramaya said...

sedapnye akok tuh.. lama tak mkn.. kt KL payah nak carik akok yg betol2 rasa akok..hehe

D.O.U.B.L.E...S said...

t dtg la umah ambil award & tag..

neezareef said...

T suke pkai brg avon ya...

☆ lieya latif ☆ said...

hai kak t...meriah jugak aktiviti kak ti yeak....oo akak pun suke avon ker....lieya pun gune jugak....he he e he e he

Jasfyra said...

dah lama xbeli brg2 avon..rasa rindu plak..dulu suka sgt ngan satu perfume tuh..apa tah nama dia.lupala.tp skg xde dah..uhukss

aimi @ kamalina said...

wah....awak mmg rajin beli brg avon....saya dah lama tak membeli..dulu2 rajin gak....yg terbaru ni saya cuma beli payung je... kaler purple lagi...cantik, siap ada renda putih kat keliling tu.. :D

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....