Sunday, April 05, 2009

OUR WEEKEND...

Assalamualaikum...


Kali ini T nak update apa yang berlaku selepas T update entry 3409.. :)

03/04/2009

Ni gambar sebelah petang masa amik anak-anak di sekolah.. B g KL...

Kami sampai di Kuala Krau dalam pukul 10 malam.. Semua orang dah makan dah.. Tinggal kami aje.. Beli 100 cucuk Satey di Temerloh tadi...

Masa dok potong kek.. Tq Emy for d bday cake!!

T suapkan kek untuk ma...

My turn lak... Aimi.. Kek tu best!! Tq ye!! :)

Muah!! Sayang Ma!!

Muah... Muah!!

Dengan Abah..

04/04/2009

Sarapan pagi Sabtu...

Makan... Makan....


Posing sebelum keluarga Mok Su nak balik ke Kelantan semula...
Mak Su Erma lak nak balik ke UITM Jengka..

Mak Su Erma dan Pok Su..

3 Bongsu.... Pok Su, Mak Su, Mok Su...

Mak Su Erma...

Anak sedara T, Anis.. Adik T Mak Su.. dan Nur..

Wif Nur again..

Adik T, Nizam wif sepupu.. Nan..

Anis, Ad, Shazwani, Sarena, Erma, Nizam dan Nan... Ini adalah anak sedara, sepupu dan adik-adik T.... Semua still single & available!!

3 Bujang Senang.... :)

Mak sedara... Pak sedara..

Family Mok Su.. Ada sorang tak ada dalam gambar.. Anak sulong di KL..

Last posing.....

Selamat Tinggal.. Jumpa Lagi!!

Anak sedara T, Al-Anas....

Sebelah malamnya.. Bersiap-siap nak g dinner kat Rest House Temerloh...
Nizam...
Makan Stimboat malam ini....

Ini baru 4 beradik berkumpul...

Turn T bergambar lak.... :)

Anak sedara T, Nur Anis dan Kak Long T...

Adib dan anak sedara T, Apiq...

Nizam, Ashraf dan Ad.. Ashraf anak sedara T... Nizam dan Ad.. Adik-adik T..

Abang Long.. Abang Ipar.. Adib dan Apiq..

Ad, Nur dan Al-Anas...

Abang Anas melayan Nur tue...

T dan Ma...

Tak sesabar dah nak makan nie!! :-D

Sedap makan Stimboat di sini...

Masa ni dah siap makan dah...




B tengah settle bill....

T, Ma dan Kak Long...

Balik rumah, adik-adik nak tengok koleksi keta T...

Bagi gak kat diaorang keta-keta nie... Diaorang nak kumpul buat koleksi jugak....

05/04/2009
Sarapan pagi Ahad...


Hari ni.. Macam biasalah.. Kalau dok umah ahad gini.. T tak buat keje rumah apa pun.. Dok relax-relax aje.. Makan tidur.. Baca paper/majalah.. Tengok tv/dvd... Seronok seh!! :)

11 comments:

Emy Omar said...

Syok tengok berkumpul ramai2..tula kelebihan kalau family besar ye,bila berkumpul adik beradik pun dah jadi meriahkan ;D
Wah!!Nampak sungguh sedap cake aimi tu kan..mmm meleleh air liur dibuatnye..hi..hi..tu la pasal saya nak buat cake choc ni

mountdweller said...

Salam T.

Waah.. nampak hensom dan lawa-lawa semuanya.

Zanna_MamaBatrice said...

double celebration yerk kak tie
suker & terharu tengok gambar kak tie potong kek & bersuap2an ngan ma kak tie tu.....semoga kasih sayang kalian berkekalan hingga ke akhir hayat......

seronok kan makan ramai2 nie kak tie.....seronok tengok depa rebut2 makan....rasa puas hati sangat2...

byk nyer collection keta kak tie....nie kalu batrice nampak nie....abis ler dia mintak nie kak tie....dia tu pantang nampak keta...keta menan org sumer jadi hak milik dia..."icha unye""icha unye"...tu jer lah modal dia kak...

suke zana tengok kak tie...
rasanyer dah byk kali zana tengok kak tie pakai baju tu...he he he....

☆ lieya latif ☆ said...

meriah betul sambutan besdei akak tahun ni yeak....wah akak pun amik kek ngan kak aimi yeak....mesti sedapkan.....cantik2 kek kak aimi tu

terliur kak tgk steamboat tu.....lapo lieya tgk he hehehe

Opie said...

sedap nye kek tuh..hihihih...

T, rajin nye derang kumpul keta ferrari tuh...dah bleh buat twin tower ek..hehehe

Shahida said...

uihhhhhh byknya kete kak T...hehheh
kak t sihat ke....

D.O.U.B.L.E...S said...

happy besday t.semuga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki..diberi kesihatan yang sihat..dapat keberkatan dunia akhirat..sedapnya mkn steambot..

atty's said...

T..asal tak jemput kty masa potong kek...huhuuh..
anywhy..happy besday ye .T..suka tgk T & family...

aimi @ kamalina said...

haa...seronoknya tgk T berkumpul ramai2 dgn family...ni advantage bila family besar kan.. hehehe...xtvt mkn mmg best!!! jeles arrr.... lama tak pekena steamboat kat resthouse tu...

T, rajinnya diorang kumpul kete tu..tgk mcm kete ferrari shell kan??? ke kete lain?? dulu2 selalu gak beli..tapi kan, sokmola ilang..geram rasa... kalau anak2 saya diorang suka kete hotwheel tu...kitorang pun suka beli sebab elok kan, susah nak rosak, tp beli yg cute2 je.. yg murah2 gitu.. :D

jeff said...

>> bestnya ada bab makan makan...

Puan Iza said...

besday kak T ker? happy besday to you....meriahnya buat sambutan camnie kan ramai2....sedapnya nampak kek tu...ooo dari emy ek....

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....