Tuesday, April 28, 2009

MY RECENT ACTIVITIES...

Assalamualaikum....

25/04/09

Dengan Shahwatie FP..



Dengan Kak Iezah FP.. Sebenarnya tak sangka dpt bertemu mereka berdua.. Semua ni sebab Watie yang perasankan T dulu.. Dikejarnya T dan terjadilah pertemuan yang amat "manis" ini..

Nak g PWTC tgk PESTA BUKU 2009....








Lunch @ Restoran Selera Ramai, Chow Kit...



@ HOTEL QUALITY, SHAH ALAM....







Pulut Pauh yang yummy...





Tapau food.. Layan bola.. Sedih beb Pasukan Kelantan kalah... :-(


26/04/09


















Metrojaya's Sale @ STADIUM MALAWATI, SHAH ALAM...






Lunch @ RESTORAN ANI SUP UTARA, SEKSYEN 9....


Singgah rumah MY SIL @ SUBANG SURIA.... Anak buah.. SALADIN..

Makan-minum di SURIA STATION, BANDAR BARU SELAYANG....








Hasil belian di STADIUM MALAWATI SHAH ALAM... Beli barang-barang ni semua + pakaian dalam (yang jelas tiada di dalam gambar) lebih kurang dalam RM400... Tapi rasa macam tak berbaloi ajekan?? Itu pada pendapat T lah.... Tak tahu u ols fikir mcm mana pulak..

Hasil belian di PESTA BUKU PWTC 2009....

27/04/09
Aktiviti harian seperti biasa...


Sebelum g makan tadi, dpt msg drpd staff hubby.. Suh g opis amik barang.. Rupanya diaorang nak bagi ni..

Buah tangan daripada CAMERON HIGHLAND.. Tq Kak Anisah.. Zu... I LIKE!! :-O

Tapau lauk ni.. Ratah gitu aje.. Tak puas makan kat kedai tadi.. Aiyooooo!!

Sebelah petang g hospital dengan hubby, melawat Kak Long.. Dah 3 kali dimasukkan ubat.. Esok nak dimasukkan belon pulak.. Alahai.. Kesiannya Kak Long T tu!! Selepas balik dari hospital, singgah sekolah amik anak-anak.. Then, singgah makan di kedai makan Aimi... Ni lauk-lauk yg kami order.. Lain kali kalau g makan suami Aimi suh order ikan pulak.. Buat stim atau masak 3 rasa.. Insya Allah.. Nanti kami g lagi ye Aimi??.. Ni merupakan kali ke 2 kami makan di sini.. Makanannya not bad.. Sedap... Servis pun cepat.. Tu yang T suka tu.. :-)

28/04/09
Aktiviti harian seperti biasa....



Baru sudah baca novel ni.. T budget dalam 5 jam membacanya... Novel ini sangat sedap dibaca.. Tq pada pemberinya.. Emy.. Ruzi suka cite ni Emy.. U pun ibarat "sunshine" to me my dear!! :-)

Jawab tag drpd Mr. Bye.. Ini dia ye Mr. Bye.. T dh jawab dah.. :-)


** tak berdaya nak berceloteh panjang-panjang.. kepala berat.. pening...rasa mcm nak loya-loya aje.. adakah aku ........... ?? **

13 comments:

Opie said...

kak T, sonok ek gi warehouse sale..hihihi

Kak T, opie nye SIL pon dok kat Subang suria..hhih..ole2 dr cameron tuh mesti ade FM kan..hiih

ZaiY said...

salam Tie...
amboi syoknya soping2 n makan2, dr pwtc smpai ke s.alam. murah2 ke warehouse sale tu Tie? dlm berderet menu tu paling terliur ngan ABC tuu, dah lama xmerasa, kt sni xdela..Tie loya2 ke? harap adalah berita baik nanti.

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

eh eh...tgh asyik tgk gambar2 T ni, terpandang satu pic tu...cam familiar je..patutla... hehehehe..ni bila lak T mkn ni??? ptg ya??? nampak cam siang tu...

TQ ya T sudi singgah kedai kami... kalau ada kekurangan informla... saya pun tak tau kalau org tak komen... btw, betul cakap T tu.. kalau tgk pada brg2 T beli dgn haga RM400 mcm tak berbaloi..maklumla...brg sekarang dah mahal kan... kalau RM100 tu apalah sgt yg dpt dibeli...

T, bestnya pegi book fair... pastu rajin lak hubby T melayan ke sana sini... dgn sales lagi..kalau hubby saya bab2 sales ni dia kureng suka...nak lak kalau bawak bdk2, langsung tak jadi shopping dibuatnya...

Eyna's said...

Amboi...shopping sakan...heheh

Puan Iza said...

Lorrr kak T sale metrojaya tu ke?....dah dekat dh tu dgn umah iza kak. Tapi iza tak pi pun sale tu hehehehe...malehlah rimas dgn ramai2 org nie...

Wah! byk akak borong buku kat pesta buku tu kan...lps ni habiskan masa dgn membaca je lah :-)

☆ lieya latif ☆ said...

oooooooooo akak turun kl yeak...byk betul akak borong buku tu....akak ni mmg ulat buku laaaa....byk betul novel akak borong...leiya ni yg satu kat umah tu baru beli bulan lepas, tak katham2 lagi hi h ihi...baru bace muke surat pertama dah ngantuk hi hihi

ai said...

berjalan je kau ni T! sonok je aku tengok...dengki aku tau! huhuhu

Shahida said...

wah2 akak aku nih....byk tol bersoping ehhhhhh..eee

Snow Peace said...

Wa pun ader g gak warehouse sales tu...tp wa g hari khamis...

Emy Omar said...

Wah bestnye gi pesta buku..takde rezeki nak gi tahun ni.
Saya belum habis lagi baca novel matahari tu ruzi..
Saya doakan kak long awak dipermudahkan segalanya,insyallah.

ita @ mama DinaNafiz said...

tie..x sangak pi pesta buku jumpa geng2 tkb tu..mmg rezeki tie la nak jumpa diorang kan..
ish..penat nya tgk korang berjalan..dr satu tempt ke satu tmpt..siap pi metro sale lagi..ish..mmg kaki jalan sungguh..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

syoknya,, syok giler, tang gambor makanan tu lagi syiok habis

Zanna_MamaBatrice said...

waaaa kak tie dah jumpa ngak si watie & kak azue...bestnyer...hu hu hu
yelah , kalu tahu kak tie pun naik KL..boleh jumpa2an.....bila nie kita dpt ketemu yerk kak tie...

byk tul shopping......mmm rasa berbaloi kot kak..he he he...

byknyer novel........mm, bulan nie zana tak sempat membeli novel lagi...baru abiskan novel Mikail by ramli awang murshid and rindu cintaku by fauziah ashaari kan......sambungan dari novel ombak rindu & cinta ...tiada akhirnya....sedap ler citer tu kak....

anak dara kak tie tu
ok jer kan berbaju kurung
sedondon plak tu ngan kak tie
byk tul koleksi kurung dari kain cotton kak tie kan...sweet2 jer bunga nyer tu

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....