Friday, April 17, 2009

JUMAAT YANG BERKAT....

Assalamualaikum...

Tak ada cite yang menarik.. Biasa-biasa aje.. Tak kisahlah tu... Janji ari ni update cite.. Upload gambar... :-)

15/04/09

Beli majalah dan hadiah hari ulangtahun perkahwinan Kak Long dan Abang Long T yang ke 23... Selamat Ulang Tahun Perkahwinan!!.. Semoga berbahagia buat selamanya.. Amin..

Abang Long dan Kak Long..

16/04/09

Gelagat anak-anak T... Macam-macam aksi diaorang ni!! :-)

17/04/09

Dapat award daripada Kak Ai.. I lap u too kak!! Muah.. Tq... :-[)



SELAMAT BERHUJUNG MINGGU KEPADA KALIAN SEMUA.. HAVE A GREAT WEEKEND YA!! :-)

10 comments:

eya said...

kak t..kite da private blog..nnt kasik emel kak ke eyya125@gmail.com

neezareef said...

heppy weekend T
msti byk ronda2 nih

Zanna_MamaBatrice said...

happy 22nd wedding anniversary buat abg long & kak long kak tie
semoga kebahagiaan mereka berkekalan...

hu hu hu
zana x tepek lagi award dari kak tie tu...ampun ampun

please VOTE for me yer kak tie

Zanna_MamaBatrice said...

oppp
lupa ler plak
kak...zana suka template baru akak nie
nampak kemas

aimi @ kamalina said...

selamat berhujung minggu gak utk T juga...tak ke mana2 ke weekend ni??

☆ lieya latif ☆ said...

baik kak ti siap beli kan adiah lagi....semoga mereka kekal bahagia....perhh dah 22 tahun tu kan....

comel tgk anak2 kak ti berposing skan tu...tu sempat posing lagi sebelum gi sekolah tu..

aik kak, takde pic makanan pun, baru nak cuci mate kononnye....

~Ifa~ said...

>>amboi sempat lg berposing tu. cepat2 bas sekolah dh smpai tuh.
>>happy annivesary.

akubye said...

letak je post apa pun janji ada bende yang nak dibaca.. nak di lihat... :)

ita said...

salam tie..kak long T dah 23 yrs kawin yer..ish..lama kan..
harap2 kta pun dapt bertahan selama tu jugak..Amin..

amboi..posing pesyen apa tu adib & nur..kelakar la diaorg..

noey.rania said...

salam t wah...dah tukar langsir baru ekk hehehe....
tliur nak makan satay lerr huhuhuhu...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....