Friday, April 03, 2009

HAPPY 30TH BIRTHDAY TO ME!!

Assalamualaikum..

** Tq pada kawan-kawan yang wishkan birthday for me.. Tq so much.. T amat-amat menghargainya... **

Dalam pukul 9.00 pagi tadi.. Aimi http://kamalina-cakes.blogspot.com/ datang ke rumah T dan memberikan kek birthday daripada Emy http://mummyezhanerfan.blogspot.com/ untuk T.. Ya Allah..!! Terharu sungguh T dibuatnya tau!! Terima kasihlah banyak-banyak.. Pada Emy.. Pada Aimi.. Tq so much!! :-D

** Kek ni bakal dipotong malam ini bersama ma dan abah di kampung nanti.. Tadi abah tak datang.. Tak berapa sihat.. **

Lovely!!

Then T g kedai.. Beli lauk nak dimasak for lunch.. Ma, Adik bongsu, family Kak Long dan family mak sedara T yang tinggal di Tanah Merah, Kelantan nak datang singgah makan di rumah...

Buah tangan nak bagi pada mak sedara T, Mak Su...

Hadiah hari jadi untuk my mum.. T sambut birthday sama tarikh ngan mak T dan anak sedara T, Ijai..

T masak Sambal Ayam, Ayam Goreng, Ikan Tilapia Masin Pedas, Telur Itik Masak Lemak...

Juga ada Sayur Goreng, Koktail buah-buahan dalam tin tue... Ada Tembikai dan Budu... :) Ini aje yang sempat T masak .. Lorat tadi ngan nak antar anak-anak ke sekolah.. B g KL today..

Pas tunggu sepupu, abang ipar dan pak sedara T balik daripada sembahyang jumaat.. Kami pun makanlah.. Sian diaorang makan kat bawah aje.. Tak muat makan ramai-ramai kat meja makan..

Kak Long T menunggu hari nak bersalin.. Insya Allah.. 24/4 nanti.. Anak yang ke 6..

Pas lunch di rumah T.. Kami semua bergerak ke rumah Kak Long T pulak.. Rumah dekat-dekat aje.. T jalan kaki aje ke rumah Kak Long.. Adalah berselang 15 rumah gitu.. Rumah yang sederet aje..

Ini mak sedara dan pak sedara T.. Mok Su tu adik bongsu mak T....

Adik bongsu T.. Mak Su Erma..


Mak T dan Mak Su Erma..

Umur mak T dah masuk ke angka 57 hari ini... SELAMAT HARI LAHIR MA!! SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR, DIMURAHKAN REZEKI DAN BERBAHAGIA SELALU.. AMIN... ** tadi wish bday untuk ma.. nangis-nangis... mintak ma halalkan makan minum t.. maafkan salah silap t jika ada selama ma membesarkan t.. ma pun sama.. mintak maaf gak ngan t sepanjang dia membesarkan t... kami sama-sama menangis tadi.. sampai mak su (mak sedara t) pun nangis sama... sedih woo!! t sayang ma!! muah!!**

Tea Time @ rumah Kak Long dan Abang Long..

Dalam pukul 4.15 petang tadi.. Mereka pulang ke Kuala Krau.. Insya Allah.. T balik kampung malam nanti.. Tunggu B balik daripada KL dulu...

Hari ni pun birthday anak sedara T, Ijai.. Anak sulong abang T yang dok kat Damansara Damai tu.. HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY DEAR!!.. BELAJAR RAJIN-RAJIN TAU.. SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH KEPADA AYAH DAN MAMA OK!! MAKCIK SAYANG IJAI!! Ijai sambut hari ulangtahun yang ke 10 hari ini...

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU.. HAVE A GREAT WEEKEND!! :-D

17 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

again kak tie
selamat ulang tahun
semoga di panjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati kehidupan kak tie....amin
juga buat mak kak tie
semoga mak kak tie pun di panjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati kehidupan beliau.

every year...kak emy x pernah culas kirim hadiah dan kek buat kak tie kan....semoga bersahabatan kalian berkekalan dan jauh dari hasad dengki manusia...

sedapnyer lauk pauk tu kak tie

cantik ler rumah kak long kak tie tu
besar........suker tengok...bila ler zana nak dpt rumah camtu...kecik sikit pun xpe ler.....

cikmanggis said...

happy bday big mama,semoga panjang umur dam murah rezeki..ada budu dalam hidangan tu..hmm meleleh air liur !sedapnya..lama tak pekena budu dgn ikan tawar!

atty's said...

selamat harijadi T..semoga T..bahagia disamping..family selalu ye..

ZaiY said...

hepi besday utk tie n ibu tersayang. Tie ni anak yg baik tentunya. seronoknya tggal dekat2 ngan family, boleh sllu kunjung mengunjung. Tie ni tere memasak, akak sllu terlior je tgk lauk pauk Tie tau..

aryllia said...

slmt hr lahir....semuga panjang umur,muah rezeki n berbahagia bersama org tersayang....ameen

eya said...

epi besday kak..sori lambat lak wish kat page hakk ni..hehe

♥♥ S.I.T.I ♥♥ said...

Happy birthday to T yg ke 30. Semoga dirimu sentiasa berada di dalam limpahan kasih sayang-Nya. Semoga segala impian menjadi kenyataan!

Shahida said...

kak T cyg..hepi bestday..moga pjg umur n murah rezeki

Tink said...

selamat harijadi T..semoga T..bahagia disamping..family selalu ye..

Linda Latip said...

ehe..seronok siap dpt kek bagai..tu aimi la yg wat tu? besnye salu dpt berkumpol mkn2 rmi2 mcm ni..kami ssh sket..sume adik badik pelanting jauh² smpi kt luar msia pon ade...sethn sekali je la klu dpt kumpul full mcm ni

Sofea said...

Happy Birthday T !!
may ur life be filled with happiness alwiz !!

.:nhalilah:. said...

kak t.. hepi beirthday to u.. sori la lambat wish.. hope akak dilimpahi kasih sayang.. murah rezki.. panjang umur n famili yg bahagia..

mountdweller said...

Salam T,

Sorry lambat sikit. "Selamat Menyambut Hari Lahir" Semoga bahagia dan ceria selalu.

shima zahar said...

happy birthday T.. yang ke 29 tahun 12 bulan... hahahhahah ( nie angka yang akan saya gunakan kelak.. hahaha.. saya yang tak leh terima hakikat.. hahahha...)
semoga T dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

neezareef said...

bestnya T dpt cake..
hepi belated besday T
semoga rezeki T sekeluarga semakin mencurah2 aminn

Opie said...

happy birthday T...sorri lambat wish...semoga dimurahkan rezeki & dipanjang kan umur...

rose said...

salam singgah..
hepi besday..

kita pon sambut besday on 3rd of april...:-)

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....