Thursday, April 09, 2009

APA DAH JADI?

Assalamualaikum...

Hari ini baru sempat nak update citer.. Apa dah jadi?? :-[)

06/04/09

Dinner malam ni.. Masak nasi saja.. B kuar tapau lauk di Rest. Tifa.... Menu Ikan Siakap Stim, Tom Yam Campur, Kerabu Sotong dan Sayur Kailan Ikan Masin..


07/04/09
Kak Long masakkan Sambal Sotong ni untuk T.. Walaa.. Sedap sangat!!.. T buat request padanya.. Suh masakkan Sambal Sotong.. So, dia masakla sebelum dia melahirkan baby pada 24/4 nanti.. Tq Kak Long!! :-) Sarat ngandung pun sanggup masakkan lauk feveret T nie..

Lunch ngan hubby sebelum B ke Petaling Jaya.. Dia ada kes di sana esok... Lauk-lauk lain T beli aje..

Tadi g kedai.. Ada kakak yang keje kat situ bagi T bekas-bekas ni.. Tabung duit.. Tq kak!!.. T suka sangat!!

Sebelah petang .. Pas amik anak-anak di sekolah.. T kuar minum ngan staff-staff hubby.. Ni ngan Kak Anisah..

Kami makan dan minum dekat restoran belakang kami tu... Ni ngan Zu...

Merekalah ajak berjumpa tadi.. Rupanya diaorang nak bagi hadiah untuk hari jadi T yang lepas.. Ala.. Buat susah-susah aje.. Anyway.. Tq ye Kak Anis.. Zu... Tq so much!!

Hadiah-hadiah yang T dapat.. I like!! :-)

Oh ya!! T berdebar dok tunggu keputusan pilihan raya yang berlangsung hari ini.. Dan seperti yang dijangka......
KITA MENANG DI 2 BUKIT!! YES!!
TAKBIR! TAKBIR! TAKBIR!
REFORMASI! REFORMASI! REFORMASI!

08/04/09
Saje g opis B... Lepak-lepak kat sana...

B belikan Nando's kat Jusco Wangsa Maju.. Yes!! I like!!


Yummylicious!!

Nak tayang koleksi FM T.. Tapi ada jugak dalam 10-15 keping yang rosak sebab pecah dan tercabut magnet dia.. Nanti akan T baiki... :-) Opie!!.. Meh kita sama-sama mengumpul FM dengan lebih gigih lagi ok!! Hehehe...

Sebelum balik daripada opis tadi.. Beli majalah nie..

09/04/09
Suka tarikh hari ini.. I like!! :-)
Amik gambar anak-anak sebelum diaorang g sekolah tadi...

Hari Ahad, Isnin dan Khamis baru roti ni datang tau!! So, amik terus 3 bungkus tadi.. Makan gitu pun sodap!!

14 comments:

aimi @ kamalina said...

T, byknya your FM... penuh peti tu... tapi mmg bagus kan ada FM ni.... menjimatkan letrik kan?? ya ker?? ke saya silap.. hehehe... saya punya letak part atas je..sebab tak mau bdk2 ni main.. kalau letak bawah, siapla... confirm ilang...

Opie said...

kak T...takbir..2 bukit kite menang ye..huhuhuhu..

jeles tau tgk FM kak T...ade yg nak di exchange ke...meh le kite tuka same2...hihihih

Shahida said...

byknya fridge magnet kak t..ida suka sgt..cuma ida punya cikit jekkk br.....

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow banyak nyerrrr !!!

neezareef said...

confirm kena cr sotong nk wat sambal gak nih..dah tliur dah T oiii

umanggggggggggggggg..penuh fm tuh smpai ke tepi2....

anak2 dah beso diorg bolayan la..cuba anak2 kecik cam anakku..br taruk 1 dah ilang 2..kekeke

♥♥ S.I.T.I ♥♥ said...

salam T,
ko biar bebenor. hari ni br 09/04/09. Kat n3 tu ko tulis 09/09/09. terkejut akak. nasib baik tak gi wat kek nak selebret anibeseri...kekeke...gurau je...
Byknyer FM T tu sampai tak nampak rupa peti sejuk....ahakss...

atty's said...

lama dah tak makan nando..

farah amoi said...

tu dio ehhh T
sapai x nampak pemegang pintu tuh
penuhnye FM T
sibbaik xdak anak kecik
kat umah kami nih ade 4ketul je pon
yg tuh 2 dah pecah
angkara anak anak ku laaaaa...

wah T
dpt adiyah belated birthday ...
sonot nye
baik tul staff hubby....


T, sedap nyo tgk sambal sotong
farah yg x makan ni pon
rasa terliur plak..
mintak skit


mmm....kami pon suka makan roti gardenia tuuuu

wahhh..ada nandos lagi
meh le sini skit!


T, kita menang 2 bukit
xpe la...batang ambik kat depa !
muahhahaha



anyways T...
happy belated birthday yea
may allah bless U & family always !

oppsss...
nak kasitau
my online shoppe dah launched dah
hav a visit !
http://my-kidszone.blogspot.com

mountdweller said...

salam T.

Waah.. sedap! uncle malam ni makan dengan 3 jenis lauk ajer. Lauk goreng, lauk kuah dan sayur. Auntie letih.

~~ciklinn~~ said...

1st sori sbblambat wish... semoga pjg umur yer tie dan sihat sellau..aminn.....

sambal sotong itu sungguh menggoda....

linn pun kumpul FM gak tapi sikit jer baru... hok atas peti sejuk pun tak penuh2 lagi..huhuhh

Linda Latip said...

huhuhu byknye FM! Kami bru je nk stat ngumpul..tp payah jgk, sb Ghazi asik kutip pastu die pecahkan..pdhl punye la tnggi peti es tu..ade jek cara die nk capai..

bestnye Nando's T!

.:nhalilah:. said...

tu dia... banyak betul FM.. saya cuma ada 2 jek.. hikhik..

ai said...

huiiiiiiiiiiiiiiii!!! Macam-macam ade! tak tau nk komen yg mana..SUME BEST2!! :)

jeff said...

>> mcm mcm aktiviti...:D

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....