Wednesday, March 18, 2009

TIADA YANG LUAR BIASA..

Assalamualaikum...

Tadi masa nak g lunch kat kedai makan area rumah T.. Singgah kat rumah Kak Long jap.. Dia bagi buah tangan skit.. T pun berikan padanya barang-barang yang T belikan di AVON ari tu dan jugak sedikit barang-barang yang dibeli di IKEA semalam.. Selepas makan, g Car Wash.. Basuh keta.. Pas tu balik rumah.. Rehat-rehat.. Cuaca panas terik petang tadi.. Berbahang sungguh rasanya.. Dok dalam rumah, baru terasa nyaman...


Kak Long bagi buah tangan yang dia beli di Kuantan..

B tolong T amikkan gambar yang T hantar cuci ari Jumaat lepas... Size 4R.. Nak bagi kat biras yang dok kat Sg. Rambai, Melaka tu.. Nanti nak jumpa kat Kelantan...

Menu for dinner.. Tom Yam Campur dan Ayam Paprik.. T makan roti je malam ni.. Minum lak Milo Panas..


11 comments:

Idida Aziz said...

turun IKEA yer....tgh sale lagi kan smp 22hb nih..xsempat pergi lagi laaaa

en_me said...

oke mama t.. ati2 dijlnraya..

EdaManAli said...

sronok tgk mama T jln2 ngn ank2 & family...
blog yg paling byk mknn so far yg sy visit...heheh... :)
jgn maraaa...

nice knowing U

mysha said...

aduyaiii kak T biLa naK mASak lAK nih.. asYik bg TErliuR jerK...

lieya_latif said...

bagus kak ti...selalu ingat org lain...ade ajek buah tangan....seronok kawan ngan org pemurah cam kak ti....jenis tak berkire.....

wah byk tul gambar kak ti cuci.....

Emy Omar said...

Have a safe journey to Kelantan eh..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tomyam!!!

ZaiY said...

byknya cuci gmbar...murah tak rege cuci tu T?akak dh lama x mencuci, rege pun tak ingat bape. T ni rajin tul memberi buah tangn sbb tu sllu je dpt buah tgn, bagus T ni..
re: akak bukan bzi, tapi penyakit M dh lama melanda, rasa cam tak larat jek nak tgk blog sdiri..huuhuu..

singamaraja said...

sALAM !

mENGALIR AIR MATA SAYA ATAS SOKONGAN MAMA rOKIAH

atty's said...

sedapnya...t...
bila lor nak rasa t masak..

Sofea said...

OK..HAPPPY JOURNEY TO KELANTAN YER !!

SYSTEM KLINIK SOFEA COMPUTERIZED N WIRELESS..TU YG SENANG JER. TULIS PRESCRIPTION PUN GUNE COMPUTER SYSTEM ..TU LA ANTARA PATIENT TU CARI MASE LER.. :)

HAPPY WEEKEND YA !!

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....