Thursday, March 12, 2009

SELASA - KHAMIS

Assalamualaikum..

Tiada cerita apa yang menarik untuk dikongsi bersama dari hari Selasa lepas.. Layan tengok tv aje.. Dengar ERA.. Minat giler kat Mr. Din Beramboi tu.. Pecah perut dok gelak-gelak.. Memang boleh layan mamat tu.... Masak-masak pulak... Memang tak memasak sejak balik daripada Taman Negara ni.. Malas pulak rasanya.. Makan main tapau jer.. Itu angin pus-pus sudah datang maaa.... Argh!! Tak tahu nak kata apa dah.. Entah...

Terima kasih kepada yang sudi mengunjungi T di sini.. T benar-benar menghargainya... T pun ada membuat kunjungan balas tadi...

Skang tengah syok layan lagu Afgan.. ENTAH...


Gambar-gambar sepanjang hari SELASA - KHAMIS

10/03/09

Barang-barang kenangan daripada Taman Negara Malaysia

Hari ini merupakan hari ulangtahun ke 42 Kak Long T.. Dia tak sambut mana.. Just hantar sepotong kek ini ke rumah T.... Semoga Kak Long terus dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama keluarga tersayang.. Amin..

11/03/09

Ni menu dinner malam nie..

12/03/09

B beli Kuih Akok dan Sup Perut di Jerantut.. Tadi ada beli barang dapur skit.. Sebelah malam g makan di kedai makan Kak Long T....

12 comments:

k.e.r.i. said...

bosan tak jadi housewife??

lalala~~

CoNniE said...

biase la.. ade mase mmg sgt lah malas nk masak... nk tapau jer.. kite pon kdg2 ade mood nk msk atau tak... hehehe... teruk kah?

jeff said...

>> kalau family tak besar, makan luar lagi senang...
>> tapi kalau nak puas makan, kenalah kat rumah juga yang puas...
>> luar mcm tak cukup je makan...:D

Jasfyra said...

mmg kalo itu vitamin M sudah mai...suma malas kan kak..hehee..

noey.rania said...

klau noi mmg malas nak masak hehehhe
suke masuk blog t sbb banyak masakan nak d tgk hehehee

ai said...

aku pon suke ngan Din Beramboi tu. Lawak gilos!!!

Kak Teh said...

mamma, mentang2 la housewife, pjg2 ja coretannya..jeles I.. and bestnye pi tmn negara..hiking, camping..alahaii..bila la kak teh buleh buat gitu lak.. tunggu anak kecik besar sket aaa...

en_me said...

dah lamerr kerr tak berasap dapur tewww.. ihihi

lieya_latif said...

seronok tgk akak jalan2 kat taman negara....tang BBQ tu yg lieya suke tu heheheheheeh

alah, akak rajin masak, so bile dtg angin malas tu takpe...leh di maafkan....he he hehe he

atty's said...

salam t..selalu gtu ler..
kdg mood nak masak.ilang...

Puan Iza said...

Kak T pi taman negara ker?....mesti sonokkan.....

~~ciklinn~~ said...

tie samalah kita sambil2 kemas dapor dgr din tu.... rasa nak guling2 gelakk...

alahai linn pun sama gak... kalu rajin masak kalu malas mmg kedailah jwabnya..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....