Friday, March 13, 2009

OUR DINNER

Assalamualaikum...

Balik dari opis tadi, B bagi keta ni kat T.. Entah mana dia beli entah.. Em.. Abang... Abang...


Nur tengah tengok DVD Cicakman...

Gerai makan Kak Long T...

Anak-anak nak makan Nasi Putih, Telur Dadar dan Sup Ayam lagi.. Sama macam malam semalam.. T makan Mee Goreng Basah dan Air Teh Ais..

Laju je anak-anak dok makan tadi.. Habis nasi sepinggan sorang...

Sebelum balik tapau Nasi Lemak pulak...


Kenyang... Alhamdulillah......
Untuk kalian semua yang sudi mengunjungi T, T ucapkan SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!! Terima Kasih...

6 comments:

CoNniE said...

huisskkk.. sdpp nyerrr... my feveret tiap kali pi mkn kedai.. ekkekeke...

Linda Latip said...

huhuhu msa tgk tajuk, kuar gmbr kete..tu duk bajet nk wat lawak..ingt tu la dinner nye hehehe...

anyway..slmbt berhujung mnggu to u too!

atty's said...

sedapnya T..mee goreng basah tu..nak ..ar..happy weekend..

lieya_latif said...

aik nak wat ape kete tu kak t, bagi kat adib jek laaaa...die leh laa main kot.....

sup ayam peberet ayah lieya kalo gi makan kat luar, sebab die tak leh makan pedas.....mia n mija pun sup lover.....yg penting tak pedas....he hehe he

selamat berhujung minggu kak t

aimi @ kamalina said...

kete apa tu T??? kot nanti muncul kete yg real kat dpn rumah lak.. hehehe...

ZaiY said...

telan air liur je bila tgk makanan2 kat sini tak kiralah yg t masak ke yg makan kt kedai ke seme terliur..uhhhhsss..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....