Thursday, March 05, 2009

MY DEAR BLOG...

Assalamualaikum...

Sebelum menghantar anak-anak ke SKJB, T buatkan mereka Air Kiwi dan Mee Hoon Goreng Singapore ini.. Dah makan kat rumah pun, diaorang mintak lagi untuk dibuat bekalan ke sekolah pulak...


Mengimbau kenangan.. Di Swiss Garden Lumut... I luv dis pix so much!! Sayang anak-anak Ummi nie.. Muah.. Muah...

18 comments:

aimi @ kamalina said...

T..ptg2 camni buat perut saya lapar tgk mihun tu...

CoNniE said...

Perghhh.. sdp nye tgk air kiwi tu.. nak try la pasnih...

noey.rania said...

nak mihun tu bley tgh lapo ni...

shimazahar said...

alamak kecuq ayaq liur nie..
dah laa hujan... perut lak lapor..
makan plak bee hoon nie dengan air kiwi.. slurrrppppppppp

lieya_latif said...

dah lame tak pekene bihun singapore ni....lieya suke sebab tak pedas he he he heeh.....

Puan Iza said...

sedapnya mihun songapore iu...lapar la plak ptg2 nie...dah la hari ujan....

Zanna_MamaBatrice said...

sedap...tp zana nie kalu mee hon2 kurang sikit kak...he he he..tp sure yg kak tie buat tu sedap punya...

re : kak, import from blog to wordpress dia tak leh auto kak...akak kena manual ler...
means, everytime akak update kat blog......akak kena import pergi wordpress...he he he....kena 2 kali kerja ler gamaknyer kak.....tu yg zana tahu ler....

Emy Omar said...

Sedap la tu Umi dia masak tu yang mintak bawak bekal tu Ruzi

en_me said...
This comment has been removed by the author.
en_me said...

abah anak anak ummi tewww tak sayang kerrr.. ammvoiiii kak t

ai said...

T, kau ni rajin tul buat air memacam jenis. Kalau kt umah aku tu takde la air lain..ais kosong, teh o, nescafe, teh tarik..tu jelahhhh ;P anak2 aku xmo minum air manis. aku laki bini je..

rajin tul la kau ni..

sofeaann said...

best jer tgk menu t ni :)
mihun pun fav sofea !!!!

gambar swimming pool tu sunnguh menarik..lawa pantulan air tu kan...

atty's said...

salam T..sedapnya..air kiwi..
bagus..bdk2 tuh nk bawak bekal T..

~~ciklinn~~ said...

arghh sedapnyer tgok air n bihun... siyus wat lapoo woo

jeff said...

>> tu dia...
>> makan makan...:D

mysha said...

Sbb aKak sKe baGi SHa teRLiuR, SiLa siapKan HomEwOrk AKak ek....

p/s: dEngAN haTI tERbukA siLa aMbil tAg di Blog SHa ye aKak hikhikhik

Opie said...

ingatkan air tuh air jambu...rupenye air kiwi...heheehe

Syakir Zainol said...

apa beza mihun singapore ni yek?



http://syakirzainol.blogspot.com/

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....