Monday, March 16, 2009

MONDAY BLUES.....

Assalamualaikum....

Siap berkemas rumah bagai.. Tengahari kuar lunch berdekatan gerai Kak Long T.. Kak Long tak berniaga.. Mereka sekeluarga bercuti ke Kuantan sejak Sabtu lepas...



Then singgah ke opis B sekejap...


Sebelum balik.. Singgah di kedai AVON.. Bawah opis B aje.. Bli barang-barang kat bawah ni... Parfume, payung dan beg tu nak bagi kat Kak Long dan Abang Long.. Buat hadiah hari jadi diaorang ari tue.. Tak de menda nak bagi pun.. Ini ajelah...

Tak lupa singgah di kedai.. Cari roti sedap ini....

Saja mengimbas kenangan semasa kami bercuti di The Regency, Port Dickson... Seronok tau stay kat hotel ni!!

9 comments:

Jasfyra said...

mmg sedap gila roti tu kan kak..dah mkn nak lagi dan lagi dan lagi..hehehee

kak t, saya tag akak.. :)

lieya_latif said...

amboi kak borong sampai 3 sekali...mmg best pun, tapi nak cari kat putrajaya ni payah sikit....sesetengah kedai jek jual...cepat lak sold outnyer....

Emy Omar said...

Nur pakai tudung baru ye..comelnye..

Sofea said...

xmasak ari ni eh ..skali skale akn jadi malas gak kan..he he.

ooiii...byk nyer roti tu...leh abis ker ??

atty's said...

canteknya beg avon tu..alor sweet je tgk anakdara t..

ZaiY said...

amboi T borong smpai 3 bungkus roti. sedap ke roti tu? harus ku cari balik mesia nanti..hehehe..

CoNniE said...

roti tu kalo bakar mmg sdp...

best nye pemandangan hotel regency tuh...

mountdweller said...

Halamak T... makan lagi

S.I.K Bridal said...

hai T.. awien dah agak mesti T dah beli dulu beg AVON n.. menarik kan..besar plak 2... yg bestnyer kalau T pasan beg n bunga die same dgn kerusi kat kedai SIK heheh tgk fotopages hehehe

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....