Monday, March 16, 2009

DINNER DI PUNCAK....








Assalamualaikum....
Tadi kuar dinner di Restoran Selera Seri Puncak... Hujan malam ni.. Redah jugaklah.. Alhamdulillah.. Kenyang makan tadi.. Sedap-sedap rasa makanan di sini...

14 comments:

en_me said...

nasi paprik air suam.. ehehe, samerrlarr me..

Shahida said...

kak t comey nyo beg avon tuh..cam ner nk dpt tuh..kena daftar ahli ker? lama xpegi avon padahal blkg opis nih jek

aimi @ kamalina said...

saya pernah lunch kat sini.. pastu pernah berbuka puasa...makanan dia not bad la kan... :D

Sofea said...

simple n nice !!

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

Opie said...

T, nnt amek tag kat blog saya ek...

ermm..kalau masuk blog T nih, serta merta perut terasa lapar plak..eheheh

Puan Iza said...

sedapnya makanan tu....

~~ciklinn~~ said...

sedapnyer..kalu dekat leh linn gi try nie..

lieya_latif said...

tu nasi goreng USA ye kak....wah meriah daging die...terliur lieya nie...dah le smlm mkn nasi goreng USA tapi hampeh rasenye hi hihi

farah amoi said...

wahhh
memag nampak sedap ler all the foods
apo tuh
papriks ke tuh...huhhhh
i like !

hehhe
kids meals pon nampak sedap!

Jasfyra said...

glamer nama restoran tuh kak..makanan pun nampak best2..menuju puncak...

eya said...

wah..best ke mkn kt situ kak? mahal x?

Idida Aziz said...

nasik goreng usatu nmpk sodappppppppp tie

D.O.U.B.L.E...S said...

ala t akak tengok t pun pandai masak...banyak masakan kat dlm blog t tu sedap2...senang je cencaru sumbat tu kan...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....