Saturday, February 28, 2009

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum...

Tadi kami kuar lunch ke Restoran S.Z. Rahmah di Seberang Temerloh.. Berdekatan dengan Hospital Temerloh... Berselera betul makan tadi.. Menambah-nambah.. Rasa Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak tu semakin bertambah sedap... Habis kuah gulai tu T dok hirup.. Pedas tapi teramatlah sedapnya... Slurrppp!!...


Then, kami pun pulang ke Kuala Krau.. Ini adalah anak sedara T, Amirul dan Kak Ngah T, Kak Na.. Diarorang bersiap nak pergi ke Temerloh tue...

Kak Na belikan Kuih Akok ni tadi... Makan panas-panas.. Sedap!!

Malam ni Ma masak Ayam Masak Kicap...

Menu makan malam...

Adik-adik T, Nizam dan Eidi pun ada balik jugak....

Adib bertambah nasi.... Sedap katanya Ayam Masak Kicap tue.. Hehhe..

1 comments:

are said...

waaa T sedapnyer masak tempoyak...T duk kat maner erk...kakak are pun duk kat temerluh...kat Taman Jaya.

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....