Wednesday, February 25, 2009

MY DEAR BLOG..

Assalamualaikum....

Selepas mengambil anak-anak di Kelas Q-Fa.. Balik ke rumah dan goreng pop corn untuk mereka.. Hari ni T buat keputusan tak memasak... Air tak delah pulok.. Hok aloh la....



12 comments:

Emy Omar said...

Saya pun tak suka nak masak kalau time takde air ni..leceh la..

.: Leen-Wawie :. said...

kalo takder air tensenn jerk.. tgh semangat nak masak takder air.. sabo je laa..

aimi @ kamalina said...

saya pun tak suka kalau takde air...confirm tak berasap dapur... (sedangkan ada air pun jrg masak, nikan pula takde).. hehehe...

lieya_latif said...

mmg leceh kalo takde air kak...satu keje pun tak jalan....leceh!!!

eya said...

da rajin air lak xdok..saketnye ati kan kak t..hehe

ZaiY said...

bestnya adib n nur...balik sekolah ada popcorn untuk dimakan..makan rebut2 sedap tuu..

mysha said...

seKSa kan aKAk taKder aIr....

p/s: air kat putrajaya ni silap hb naik lak takrif dia..huhuhuhu

Puan Iza said...

Lecehkan kalo tak der air, nak wat keje umah pun susah...nak2 lak time nak masak.....

Re: tq kak T wish iza....

Idida Aziz said...

kalu tade air ni mmg xpyh la masak...leceh...

Zanna_MamaBatrice said...

susahkan kak xde air
nak masak susah
nak mandi pun susah...

Jasfyra said...

leces kalo xde air kan..uhukss
kak t, saya dah private blog.nak add kak t xde email add kak t.
kalo sudi leh tinggalkan email add kak t kat email saya ni.jas_fyra@yahoo.com.nanti saya add kak t ye

linda said...

hehehe..kalau air takde...mood masak pun takde ek....

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....