Tuesday, February 24, 2009

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum..

Tadi pas amik anak-anak di Kelas Q-fa.. Singgah Teluk Ria.. Beli barang-barang dapur skit....


Mandian Nur yang terbaru.. Dialah yang dok pilih tadi..

Sebelum g SKJB, singgah lunch dulu...


Menu malam ni adalah.. Lala Tumis Serai...

Ayam Goreng...

Brokoli Goreng...

Menu makan malam yang ringkas sahaja...

Dah lama tak minum Air Lemon nie... Sejuk anak tekak.. Huhu..

12 comments:

[[ yong ibu chem ]] said...

salam kak tie. aduh kak..sorry lama tak jenguk sini..

kak, pasal kek tu..aduhh sori byk2..yang tukang beli tu tak dapat nak tlg beli..dia dah pindah..
kalau akak nak..akak leh beli terus melalui ownernya..leh book secara email..

ni link dia..

http://keklapisdayangsalhah.com/

mountdweller said...

Wau... makan lagi. Bertuah bebudak menjadi anak kepada ibu yang prihatin.

ZaiY said...

wah Tie...terliurnya akak tgk lala tu, sini takde la..rasa kempunan nak makan. comeynya nur pakai tudung tu..

atty's said...

comeynya nur pakai tudung

aimi @ kamalina said...

Comeinya nur bertudung... T rajin beli brg kat teluk ria tu... tak mahal ker??

jeff said...

>> wa shopping apa tu...?
>> banyak plastik...:D

Zanna_MamaBatrice said...

kak tie, nak lala sikit
waaaa....nak lala...nak lala...nak lala.........

keh keh keh, ada kena pelangkung ngan kak tie nie......

pandai nur, pilih mandian yg free doll....jimat lorrr

sofeaann said...

best la tgk menu t ni...
menyelerakan !!! favourite lak tu!!

mysha said...

tAK tAHan nyeR tgK maKanan nih...

kaK TTTTT sHa nak GAK....

p/s: yANg aKak kAta simpLe tu SHa kaT cni ssh SGt nak maKan huhuhu (ayat touching LAk..)

Mamasya said...

Salam Tie...

Dah lama tak lawat rumah Tie sejak Tie pindah rumah baru. Cantik Nur pakai tudung tu...nampak manis sekali.
masakan Tie masak..lala tumis serai tu nampak sedaplah...

.:nhalilah:. said...

sedapnyer.. lemon ais tu..
waaaa.. cepat la abis pantang.. nak minun ais.. huhu..

dilaOHdila said...

masuk umah big mama memang best
tak dapat makan dapat tengok menu pun dah cukup#
sedapnya ma

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....