Sunday, February 22, 2009

MY DEAR BLOG...

Assalamualaikum...

Sarapan pagi ni.. Kak Kin masakkan Nasi Lemak dan Abang Yus turun ke kedai di bawah untuk membeli Roti Canai dan Tosai...


Posing sat sebelum bertolak ke rumah Kak Jah di Serendah....

Kat rumah Kak Jah, adik T, Nizam dan Eidi dah sedia menanti...

Kak Jah dah siapkan lauk-pauk untuk makan tengahari....

Makan time!!

Pak Uda Eidi dok mengacau Adib tue...

Untuk minum petang.. Kak Jah buatkan Kuih Kacang....

Karipap Goreng... Dan...

Bubur Kacang.... So sedap sekali!!....

My kids dan sepupu-sepupu mereka...

Dalam pukul 5.00 petang.. Kami pun bertolak balik ke Temerloh... Hujan lebat tadi.. Dah lama tak tengok air hujan.. Sampai ke Temerloh barulah reda skit.. Alhamdulillah... Malam tido pun sejuk je.. Tak yah pasang air-cond dah... Pasang kipas pun dah cukup...

T belilah roti yang Cik Linn kata sedap sangat tu.. Fulamak! Rasanya memang sedap pun! Tak sia-sia T beli 2 bungkus terus... Makan gitu dan minum ngan air masak pun dah kenyang.. Tq Linn.. Promote roti ni kat blog u.. I like.. Hehehe...

1 comments:

shimazahar said...

hai... T.. seronok kan sesekali dapat berkumpul dan menziarah keluarga yang jauh..

sabtu/ ahad tu saya buat karipap mana laa tau.. takut orang jauh nak singgah.. hehehehe

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....