Friday, February 20, 2009

MY DEAR BLOG..






Assalamualaikum..

Curi-curi masa skit nak update blog... Ari ni macam biasa.. G makan Roti Canai kat kedai mamak dan sebelum balik ke rumah, singgah jap ke rumah Kak Long T.. Dia pun nak join esok g Damansara Damai dan Serendah... Jugak nak ke rumah sepupu T di Gombak... Balik daripada rumahnya, dok bersiapkan anak-anak ke sekolah.. Hantar anak-anak dan T singgah kedai jap.. Beli barang dapur skit.. Balik umah tengok Ma T dah sediakan nasi untuk makan tengahari.. Ni baru pas berkemas2 baju untuk esok.. Malam ni nak balik ke Kuala Krau dulu... Tido sana dan esok baru ke KL... Semoga segala urusan yang dirancang dipermudahkan dan rahmati Oleh-Nya.. Amin.. Terima kasih....

10 comments:

ai said...

Semoga semua berjalan ngan lancar...Amin!

mountdweller said...

Doakan urusan selesai perjalanan selamat. Insya Allah.

dilaOHdila said...

salam mama
mama ni suka masak rupanya
macammacam menu lauk yang ada
& moga segala perjalanan menjadi sempurna hendaknya

eeramaya said...

tie yg rajin memasak..silalah ke blog saya utk melihat bahawa anda telah di tag..hehe

sofeaann said...

Selamat berjalan...Jumpe g next week k !!!

mrsharis said...

kak T..sukanya tgk anak dara kak t tu..comel, ayu jer..

jeff said...

>> dapat update pun dah ok tu...
>> ramai kawan kawan yang menunggu...:D

linda said...

salam....hi T. bestnya kalau leh g jalan2 ni ek...

mysha said...

aKak cAntEK uMah aKak....

Puan Iza said...

Dapat update skit pun jadilah kan...terubat rindu kat blog nie :-)

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....