Monday, February 09, 2009

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum..

Selepas menghantar anak-anak ke SKJB, singgah kedai tapau nasi... Makan nasi sorang-sorang kat rumah.. Then melangut depan pc.. Maklumlah ... Dok sorang-sorang je kat rumah nie.. Hehehe...

Pas makan, merajinskan diri pulak membasuh kereta dan bahagian garaj tu... Berkilat tak?.. Tak lap pun.. Biar je kering sendiri.. Hari panas terik kat luar tu...

Malam ni. .. B kuar g tapau food.. Pasal apa main tapau-tapau ni hah? Malas masak ek??? Em.. Tau tak pe....


** Tarikh hari ini cantik.. 090209.. Suka... T memang suka tarikh unik cam gini.. **

6 comments:

Emy Omar said...

Wah rajinnye cuci kereta sendiri..isteri sapa la tu ye??
pst..cantik new handset tu..saya ni dah lama mengidam nak pakai PDA bila la nak direalisasikan agaknye ;(

shimazahar said...

warghhh sonoknyaaa ddk rumah sorang-sorang.. hehehhehe..

~~ciklinn~~ said...

wah rajin tu tie..basuh kete... heheheh eksesais tu.....

yelrah linn pun selalu gak tapau... jemu dah masak sendirikk

Cho Zila said...

okler tu malas nak masak rajin basuh kete.. takper yang penting hidupni kena balance..

Puan Iza said...

Rajin kak T cuci keta yea....
iza nie sejak kawin tak penah cuci keta....hubby yg cucikan. dulu masa lum kawin kena lah cuci sendiri kan...hehehehe

ai said...

alah, takpe nya..kengkadang mmg angin malas tu kuar. beli je bungkus, abis criter! ;P

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....