Thursday, February 05, 2009

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum..

Hari ni bawa Ma dan Abah ke Pusat Zakat... Pas diaorang membayar zakat.. T g amik anak-anak di Kelas Q-fa dan kemudian g makan Roti Canai di Rest. Old Town (bukan kopitiam ye.. kedai mamak biasa aje).....


Capati, Roti Canai dan Ayam Goreng.. Tak lupa Teh Tarik tue...


Singgah di rumah Kak Long T jap....

Abah...


Ma....

Sempat singgah beli barang-barang ni di Kaid Johar tadi.. Beli terus Nasi Beriani untuk lunch dan lauk untuk dimasak malam karang...


Ikan Tilapia Goreng.....

Ayam Masak Merah....

Sayur Campur...

7 comments:

Cho Zila said...

>> seronoknyer emak ngan abah datang.. Tni mesti tak pernah lupa kamera..bestler ...
>> talapia goreng.. mcm lauk yang kita tinggalkan untuk atikah ngan mertua makan tengaharini jer..

Idida Aziz said...

hehe ingatkan old town kopitiam yg tgh hangat diperkatakan ittew...

tingin nak minum air peberet ida.."TEH TARIK" tp skrg ni takut plak kut bb angin nanti

~~ciklinn~~ said...

wah sedapnyer roti canai...
linn mmg takleh ar masuk blog tie ni... penuh dgn gambar makanna yg bulehh membuat diri ku laporrrrr

mountdweller said...

Nasib baik dah minta isteri masak kari tadi, kalau tidak meleleh air liur tengok kari dalam blog Big Mama nih!

Puan Iza said...

Kan main lagi mak dan abah k.T posing depan kamera kan...:-)

Sedapnya lauk pauk...

Emy Omar said...

Sedap nampak talapia goreng tu..syok la ye ma & abah ruzi ada kat umah..diaorang sihat??

eeramaya said...

rajin t masak kan..kalu maya, hmmm..weekend je masak..

banyaknye shopping..best..best..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....