Wednesday, February 04, 2009

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum....

Hari ini Ma dan Abah datang ke Temerloh... Selepas settle keje skit kat Maybank tadi, T bawa Ma dan Abah ke rumah Kak Long T.. Makan tengahari di rumahnya.. Lauk tapau jer sebab pas tu Kak Long dan Abang Long nak ke gerai mereka pulak... Ma pulak berikan sebotol Kuih Loyang dari Kuala Krau.....


Singgah kedai beli lauk untuk dimasak malam nanti.. Beli majalah jugak....

Ikan Tilapia Masak Masin Pedas....

Ayam Perap Goreng.....

Abang Long datang singgah rumah jap... Hantarkan Satey ni... Satey ni dibeli berhampiran gerainya.... Sedap rasa Satey nie.. Kuahnya pun sedap....

0 comments:

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....