Monday, February 02, 2009

MY DEAR BLOG......

Assalamualaikum.....

Selepas anak-anak balik daripada Kelas Qfa tadi (B yang amik diaorang tadi), T buatkan Milo Ais dan goreng Chicken Fingers by Ayamas.... Cicah Sos Cili Thai....




Bersiap nak g hantar anak-anak ke SKJB.....

Lunch tadi makan sorang aje..

Balik rumah layan internet... Sesambil layan kacang yang T beli kat Langkawi...

10 comments:

RazaliAfa123 said...

Wah..lapar perut I....

Jom join my club & see later :-

Copy , paste pada address bar & hit :-

http://www.duitmudah.com/?id=RazaliAfa123

aimi @ kamalina said...

cantiknya tudung purple T.....saya baru pas tgk gambar2 T sekeluarga kat Langkawi..bestnya pegi sana kan... saya pun rasa cam nak pegi lagi.. hari tu pegi tak bawa Taufiq...sebab susah nak jaga... skarang dia dah besar, ok kot kalau pegi lagi..

~~ciklinn~~ said...

tie sukalah linn tgk milo ais tu...huhuhuh takpernah lagi linn buat letak milo kat atas camtu..nanti leh buat nie... yum yum....

Emy Omar said...

Nampak sedap la milo ais ruzi tu..ni yang buat saya nak try lak lepas ni ;p

en_me said...

bestnyerr jadi housewife yg dapat memblog.. kannns

mountdweller said...

Sedap juga tuh, walau pun cecah sos gitu jer.

Kacang tu, anak-anak saya dulu panggil "kacang pandai" selalu dia orang minta saya belikan.

HABIHA69 said...

Sodapnyer milo ais ittew kan..

atty's said...

lapaq peyut tgk semua fud tu..
T..sehat ke..

eya said...

cantek Kak T kai tdg ekin tuh.
sngkan men sarong je.

ita said...

tie..
ita tgk..ayaq ais mesti ada tiap kali makan..
ish..x elok utk kesihatan tu tie..
ank2 mmg suka..

wah..kacang langkawi..jauh tuuu

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....