Thursday, February 19, 2009

MINTA MAAF

Assalamualaikum....

Di sini T mengambil kesempatan mahu meminta maaf kepada kalian kalau T terlewat nak membalas kunjungan kalian kebelakangan ini... T telah diberikan tugas oleh hubby untuk menaip beberapa dokumen berkaitan agreement 2,3 hari yang lepas dan masa-masa yang akan datang.... Ada beberapa dokumen URGENT yang perlu T bereskan.. B kata T cuma boleh bekerja di rumah sahaja.. Then emelkan kepadanya dokumen yang sudah T taipkan.. Teringatlah pulak masa dok keje kat lawyer firm dolu-dolu.. Hehehe... Insya Allah.. Ada masa terluang nanti.. T cuba menziarah ke "rumah" kalian dan meninggalkan jejak ye! Apa-apa pun T menghargai kunjungan kalian yang sudi dan tak putus-putus menjenguk T di "gubuk" T ini... TERIMA KASIH...

Hari Sabtu ini Insya Allah, T bawa Ma dan Abah ke Damansara Damai.. Rumah Abang T.. Then nak ke Selayang.. Nak jumpa anak sedara hubby yang nak balik sambung belajar ke UNISA AUSTRALIA pulak... Hari Ahad pula kami nak ke rumah kakak ke 3 T di Serendah.. Untuk kalian semua.. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU... SEMOGA BERGEMBIRA SELALU BERSAMA KELUARGA TERCINTA.... TERIMA KASIH....

11 comments:

mountdweller said...

Salam T,

Sebetulnya selesaikan kerja yang sepatutnya dahulu. Blogging adalah semata-mata untuk mengasah minta, mengisi masa lapang dan meramaikan kenalan.

eya said...

bz bangat tu kak t..xpela da abg kasi keje,wat kt umah..ok la tu.

slmt berwiken ye kak t.

Idida Aziz said...

baiknyer nolong hubby...
xper la T...yg penting dulukan hubby kan...yg lain2 tolak tepi dulu ok

sofeaann said...

keje kat umah lak eh !
xpe dlm 2-3 ari nti siap la kan..
jumpe nti ..

ai said...

wahhh..dah stat kerja dari umah. ok la tu. takyah kau susah2. mintak gaji ngan laki kau tau! keh keh

mysha said...

Its ok aKak.... wah bEStnyER kEJe kaT umaH....

ok aKAK seLAmat berHujuNg minGGU...

aimi @ kamalina said...

alahai T...keje dari rumah ya.. tkape..bereskan keje awak tu... nanti B awak tertunggu2 lak..

syoknya nak bercuti2 weekend ni... selamat berjalan ya... take care!!!

ZaiY said...

salam..
buat keje elok2 ye T, nanti hubby marah kena buang keje lak...ehehee gurau je....

Tink said...

wah bz mama lah!!!

t kita nak kasi tau ni.. ni blog baru kite eh.. blog lame dah delete!!

Puan Iza said...

Salam Kak T,

Tak per kak T, kita org sumer tak kisah...kak T wat lah keje dulu...dah beres nnt singgah lah blog kita org yea...:-)

~~ciklinn~~ said...

takpe tie..gi setle kan keje2 tu dulu..nanti dah free dtg umah linn yerk...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....