Tuesday, February 10, 2009

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum....

Sebelum hantar anak-anak ke sekolah tadi, singgah kedai makan.. Pekena Nasi Ayam je hari ini..
Adik Nur.....
Abang Adib.....

T jugak ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Jadi buat anak sahabat T, Emy... Ezhan Shafri hari ni dah pun berusia 7 tahun... Semoga membesar menjadi anak yang soleh.. Dan berjaya di dalam kehidupan Ez.. Belajar rajin-rajin tau Ez! Dengar kata Mummy & Daddy ye! Semoga menjadi abang yang baik kepada Er dan Ed.. Auntie sekeluarga sayangkan Ez... Muah..... Muah...

T jugak dapat award-award ni daripada Innahar, http://myinahar67.blogspot.com

Tq so much.. I love it!!





15 comments:

atty's said...

salam t sehat ke..
ensemnya abang adib hah..

bergaya je nampak..

aimi @ kamalina said...

comeinya nur bertudung tu...

wah T..bestnya dpt hp baru... hehehe... ntahla T, kalau nak kira boikot, byk bende yg tak blh ni.... tgk keadaan la..yg penting niat kita.. betul tak??

en_me said...

ammvoiii, nampak garang gambor abang kat atas headshot tewwww.. ehehe

shimazahar said...

T. serius saya suka nengok Nur.. muka nur still cam baby tau.. pastu skrg nie dah pakai tudung g sekolah.. alahai comeiiinyaa...

pastu saya suka nengok gelagat dua badek nie... aman ajer rasanya.. berpeluk ajer... tak cam haziq dgn aiman.. mak aiiiii bergaduh sajer.. tapi time baik tu ok plak...

~~ciklinn~~ said...

tie comellnyer nur.... comell bangett..

abg lak bergaya sungguh ha.... mcm cikgu dah.. hehehhe

Jasfyra said...

budak kecit kalo pakai tudung sgt comel kan..sweet je muka nur tu..

re - kak, muka sunburn saya tu dah ok sket..tp kan cam xsekata lak kaler muka skg ni..camne tah nk wat.hehe

Emy Omar said...

Comel lotte nur pakai tudung..
Re:Thanks on behalf of Ez ye..We love you guys too muaaah

MamaFaMi said...

Omak ai, berderet-deret award dia! Sib baik tak kena naik pentas untuk terima, kalau tak, kenalah tempah baju berpasang pasang! Hehehe... gurau je ye...

ZaiY said...

salam T, sekali sekala akak mai sini akak skroll smpai bawah, suka baca n tgk gambar2 yg T paparkan.rajin tul T menulis n upload gambar ye. tp bagusla untuk tatapan di kemudian hari smbil tu leh share kan.. nampak teh o ais limau adib tu..perghh..tiba2 je rasa terlior.dh lama tak pekena.

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah

farah amoi said...

t...makan kaut luar sekali skala x salah
ye la...asyik masak je
sapai x tau nak masak ape kan?

Puan Iza said...

Comelnya Nur pakai tudung...cute jer....

are said...

salam T...
ape kaba...lama xsinggah sini

noey.rania said...

comey tul anak u kai tudung x sabar nak tgk anak pompuan saya g skolah kai cam tu nanti hehehe....

wahh..!! byk dapat award hehehe...

Cho Zila said...

assalamualaikum..
comeinyr dik nur.. pakai tudung nampak ayu.. sekali2 makan kat luar.. tapi kalau hari2 kembang gak tekak..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....