Friday, January 23, 2009

TAGGED BY PUAN IZA MAMA HAIKAL

T kena tagged by Iza.. Ni jawapannya ye Pn. Iza.. Hehehe...

The rules are simple. Use google image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and past it as your answer. After that, tagged 6 people.

I am

A wife, mother of two and a super duper housewife...



I really want to

Nak kurus maaaaa.... Really desperate one...


My favorite place

Kawasan pantai off course.. Tak kisah di mana destinasinya.. Asalkan ada pasir yang memutih, air laut..


My favorite things

Camera la.. Itu sudah tentu..



Juga handbags and shoes....


My favorite food

Nasi Lemak semestinya.... Nak2 kalau my mom yg buatkan...


My favorite drink

The one and only.. Teh Tarik..

I live in

Somewhere in Temerloh, Pahang Darul Makmur


I was born in

Kuala Krau.. Somewhere in Temerloh jugak...


My school/college

Tak dapat carik image bekas sekolahku ini.. Curi amik kat my FP, buleh Iza?.. Hehehe...


My favorite story

Titanic... Tiada yang lain sehebat cerita ini.. Berkali-kali tengok pun tak jemu maaa.....


My hobby

Membaca apa saja jenis bahan bacaan pun....



I wish

Semoga keluarga T bahagia untuk selamanya... Insya Allah.....


Siap jawab tag ni.. T cuma nak tag Pn. Shima kita aje.. Shima... Buleh jawab tag ni tak? Kalau tak bz.. kalau rajin.. Buak deh!! Hehehe....

4 comments:

en_me said...

waduh, macam macam version tagging nih erk..

eeramaya said...

sungguh byk koleksi majalah dan buku t.. rajin..

shimazahar said...

hehehe..kena tag .... ok .. nanti kalau tak buzy saya buat ek...

are said...

salam kenal T...lompat2 dr blog jumpa la blog T ni..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....