Wednesday, January 21, 2009

TAGGED BY LYNDZ

T dh lama kena tagged by Lyndz, http://momentlyndz.blogspot.com
Hari ni baru berpeluang nak buat... Hehehe.. Dh berkurun lama dia dok suh T buat tagged ni....

7 facts about me:-

1. Kawin masa berumur 20 tahun, suami masa tu umur 28 tahun;
2. Seorang yang suka berkawan;
3. Suka memasak walaupun tidaklah sepakar mana;
4. Suka membaca;
5. Risaukan sangat berat badan yang semakin bertambah... Paling baru T timbang berat badan sudah naik ke 86kg.. Huhu...;
6. Suka berjalan-jalan cari makan.. Hem.. Dah tu nak kurus camne ek??
7. Suka tengok apa-apa saja yang cantik2.. Nak2 boleh beli pulak barang yang kita minat tengok tue...

6 unspectacular quirks about me:-

1. Penyedih orangnya.. Tak boleh tengok keadaan yang sedih.. Sure menangis;
2. Kuat merajuk.. Sensitif sangatlah orangnya.. Alahai.. Buruknya perangai;
3. Pemboros yang amat;
4. Tak suka kena kencing/tipu dek orang lain;
5. Garang orangnya.. ngan anak-anaklah.. Tak boleh dimanja sangat.. Nanti naik lemak pulak diaorang;
6. Kadang-kadang bila dilanda penyakit "M", Em.. nak cite pun malas rasanya.. Hehehe...

3 comments:

aimi @ kamalina said...

T..kita ni byk persamaan laa.. hehehehehe....

Zanna_MamaBatrice said...

zana pun dah pernah kena tag nie kak
sebenarnya best buat tag nie.....yelah, secara tak langsung kita kenal kawan2 kita lebih terperinci sikit ......

kak tie nie lebih kurang zana jer yerk peel nyer ...he he he

materials said...

balagui098
jianada66
niriniya
kamainong
kenuodiya

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....