Wednesday, January 21, 2009

TAGGED BY AIMI

Kali ni nak jawab tagged by Aimi @ Kamalina.... Tp pas tu T tak nak tagged sesape.. Ok tak Aimi? Hehehe...


1. Do you think you're hot?

Em, hot temper.. Betullah tue.....


2. Upload your fav picture of you


3. Why do you like that picture?

Masa tu berat badan sekitar 75kg aje.. Hari ni dah 86kg.. Gambar ni diambil di Rose Centre, CH ketika bercuti bersama family T, dan bawa Ma, Abah dan Adik Bongsu T pada bulan 12/2006. Itulah terakhir kali ke sana.. Entah bila ada rezeki nak ke sana lagi ni??

4. When was the last time you ate pizza?

Lama dah, dekat sebulan setengah ada kot....

5. The last song you listen to?

Gagap, by Stacy.... sa.. sa... sa.. sayangku mengapa, jawablah a.. a.. a.. apa yang mengganggu.. hehe...

6. What are you doing right now beside this?

Tonton cite LAILA MAJNUN @ TV3....

7. What name you prefer beside yours?

Mak dah bagi nama RUZIAWATI.. Guna nama tu ajelah...

Siap jawab TAGGED!!! Suka!!.....

7 comments:

Jasfyra said...

cantiknya gamabr tu kak..kt ch ek..best p sana kan

re - kak, tima kasih bnyk2 ek bg resipi ikan patin masak poyak tuh..nanti nk try.tp kena pilih ikan patin betul2.kt sini bnyk yg penipu sket..kang xsedap lak..tq kak....

~~ciklinn~~ said...

tie... byknyer jawab tag...rajinlah sungguh..linn byk kejea umah yg tak siap2 lagi.. huhuhhuh

tie, byk nyer koleksi tudung cik kikin tu.... senag yer pakai... linn kena gaklah cari satu....

Zanna_MamaBatrice said...

buat tugasan yerk kak tie
ooo time tu kak tie nyer berat 75kg .......patut ler nampak slim sikit ....

hot apa kak tie nie ......
senyum jer .......hot dlm manis ok

kamalina a.k.a aimi said...

hehehe....u ni mmg lawak la T.... samalah kita ni..mmg hot kan????? haa..tula lambat jwb tag, dah byk homework yg kena buat sekaligus..

Anonymous said...

rajin eh jwb tag. hehehe :)

-tutcute
http://tutcute.fotopages.com

Puan Iza said...

Kak T jawab tag yea....meh jawab tag satu lagi nie...iza dh tag kak T tau...hehehhe

technology said...

santana2003
lanliao6300
yangguang523
linyu7500
zuqiu681

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....