Wednesday, January 14, 2009




Sebelah petang, dalam kehujanan tu.... G amik anak-anak kat SKJB... T tahan 1 keta Pajero (Orang Cina yg drive), buleh dia tak berenti....? Sianlah sikit kat kami ibu bapa yang sedang memimpin anak-anak dok melintas jalan depan sekolah dalam kehujanan nie.. Pikirlah sikit.. Memang mailto:?&*%$#@!&%^ betullah... Memang tak buleh pakai langsung orang jenis nie!! Settle tugasan mengambil anak (B g KL arini), kami ke Gerai Kak Long T.. Adib nak makan Nasi Lemak dia.. Abih 2 bungkus dia makan... T makan sebungkus jer tau.... Then, pas borak-borak skit.. Dalam kul 6.30 petang balik ke rumah... B sampai umah kul 11.30 malam... Dia belikan donut kegemaran T tue... (Siapa yang tahu Big Apple ni produk Amerika jugak ke? Secret Recipe pun ke? Bukannya apa.. Selagi buleh tak nak guna produk-produk dari negara tu dah... Tapi ada jugak produk-produk yang T tak tahu lagi samada ianya dari sana.. Cuma dapat sebahagian senarainya saja... Kalau dapat senarai penuh tu, kira baguslah... )

11 comments:

aimi @ kamalina said...

T, saya pun suka Big Apple.. kalau pegi ECM wajib beli... saya tak pasti lak big apple ni produk mana.. rasanya ok kot..sebab so far, tgk senarai product, big apple tak termasuk.. :D

atty's said...

wa...dah le lapau nie..nampak lak donut nasi lemak bagai..

T..usia perkhawinan kty seusia umo akak..+ extra setahun

~~ciklinn~~ said...

alamak nasi lemak tu yg linn plg tak thn tu... sedapnya.....

adoii donut tu pun mengguda.....

ai said...

huhuhu..nasik lemak ngan Epal Beso tu bikin sentap takak aku wei. 2-2 pon sedappppppppp...

Jasfyra said...

kak...kita pon hantu big apple tau..cedap kan

Emy Omar said...

He..he..saya baru pas pekena big apple last sunday masa hantar samihah balik seremban..sungguh kurang asam driver tu kan..cis..

yong said...

kak, adik yong kata, lecturer dia bg tau, big apple tu keluaran Indonesia..tu pasal pekerjanya ramai org Indon..hehehehe.

peberet yong ni kak..

re: akak, psl kek tu nanti yong email rega ye..tadi bz giler..tak sempat..

Puan Iza said...

SEdapnya nasi lemak dlm daun pisang tu....dah la tak bekpes lagi nie....nampaknya lps ni kena pi cari nasi lemak bungkus daun pisang laaa....

A'ah la...iza pun suka mkn big apple nie...x pasti la kak T sama ada dia produk mana...setakat yg iza baca, rasanya tak tersenarai...

♥♥ S.I.T.I ♥♥ said...

T, fiy, secret recipe tu made in malaysia.

aimi @ kamalina said...

T..awak kena TAG ni..nanti pi kat blog saya yer...

superior said...

gucci purse
cheap gucci
cheap gucci
gucci wallets
prada

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....