Friday, January 16, 2009




Petang tadi g amik anak-anak kat sekolah... Balik umah siapkan makan malam.. Menu malam ni yang simple aje.. Ikan Kembung Bakar, Sayur & Ayam Goreng, ada budu dan buat sejug air lemon.. Alhamdulillah...

12 comments:

farah amoi said...

T, byk nye tudung baru T..
kat sana brape rege tudung tu?

en_me said...

sodapnyer ikan kembung bakar walopong simple .. kannns

atty's said...

salam t..byknya t tudung ekin..
kty lom ade satu lg pun..

aimi @ kamalina said...

T... menu sempoi cam tula yg kitorang sdelalu mkn..lebih berselera mkn cam tu.. confirm mkn bertambah2, nak lak ada budu tu.. :D

Emy Omar said...

Sedap apa menu sempoi awak tu..he..he.. kecur air liur dengar budu tu..tapi saya still berpantang makan benda2 yang boleh mendatangkan gatal ni.. ;(

ai said...

sedap pulak aku tgk budu kau tu T!!!

Zanna_MamaBatrice said...

kecur nengok
w/pun simple tp kadang2 kala lauk2 camtu lagi membuka selera kan kak tie

cantik ler tudung ekin yg nie kak tie...byk kak tie beli...zana baru try satu....kat sana murah tak? kat sini RM20 gark ler...

jeff said...

>> suka tgk yg gambar tgh tgk tv tu...:D

mysha said...

ambOi baIknyer dua beradik sharE saTU keruSI tGK tv...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ikan kembung bakar oh ikan kembung bakar, lamanyer tak makan, windu sangat

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ikan kembung bakar oh ikan kembung bakar, lamanyer tak makan, windu sangat

alerts said...

mulberry purse
mulberry purses
discount mulberry
chloe bag
chloe paddington

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....