Friday, January 30, 2009

MY DEAR BLOG.....

Assalamualaikum...

Bawa anak-anak g gunting rambut hari nie...

Sebelah petang g amik anak-anak kat sekolah.. B g Kuantan hari nie...

Singgah beli lauk.. Nak bawa balik ke Kuala Krau untuk dinner....

Dinner tonite.... Ma pun ada masak 2,3 jenis lauk... Masak Lemak Putih, Sotong Tumis Air dan Hati Goreng...

Sedang menjamu selera.. Nizam dan Da ada balik bercuti sama.. Mereka baru pulang daripada Pulau Pangkor...

Buah tangan dari adik-adik....

Nur dan Adib dah pakai T-Shirt Teluk Batik.....

Ma buat Kuih Koci dan Tepung Bungkus.. Pekena Teh 'O' dulu sebelum masuk tidur...

1 comments:

gee-mama aiman,aneesa n imran said...

salam t...tajok t tu mmg sesuai gan gee.. my tipical life..as a housewife..sama lah kita..eronok gak kan dok umah...
rajin yer t mcm2 ade..facebook pon ade gak ke..
tp mmg lah sejak gee terlibat dlm alam cyber ni..rasa byk masa terisi..kalo xboring gak kan..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....