Monday, January 26, 2009

MY DEAR BLOG.....

Assalamualaikum......

Bangunlah anak-anak.... Hari dah pagi ni...

Me, tengah menghoyakan diri....

Sedang bersarapan....


Dah siap makan.. Kenyang.. Alhamdulillah....

Pas amik beg-beg dalam bilik.. Stop sini jap amik gambar.....

Di lobi hotel....


Macam-macam ragamlah bebudak nie....



@Telaga Harbour...




I love this pix so much.. Sayang anak-anak ummi nie.. Muah....






Di kawasan Beras Terbakar....


Jom shopping!!

Beli choc ni semua.... Buah tangan untuk kawan-kawan.....

Beli T-Shirt jugak....

Sedihnya... Nak balik dah pun....

Selamat tinggal Pulau Langkawi.. Entah bila kita akan bersua lagi??.....


Sudah sampai di Jeti Kuala Kedah......


Pergi bawa 2 bag roda dan bag oren Escada tu.... Balik tambah 1 bag roda lagi.... Buat letak choc tu semua.....
Singgah makan dulu...

Dari Kuala Kedah.. Terus ke Kulim.. Tidur di rumah kakak T di sana.... Kak Na dah siapkan dinner untuk malam nie.... Tq Kak Na...


0 comments:

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....