Thursday, January 22, 2009

MY DEAR BLOG......

Assalamualaikum....

Seperti biasa, dalam pukul 10.30 pagi, T ke Kelas Qfa... Dah siap mengambil anak-anak, T terus memandu ke Bandar Temerloh (boleh dikelaskan tahap bandar ke?) dan singgah di kedai nak membeli tudung T, tudung Nur dan sambil tu si Adib nak pulak membeli baju yang ada gambar si Ben10 tu... Siap membeli, anak-anak mintak nak dibelikan burger pulak.. Siap menapau burger, terus balik ke rumah... Siapkan buku anak-anak untuk belajar hari ini dan suruh mereka bersiap mandi, pakai baju sekolah bagai.. Dan teruslah T hantar mereka ke sekolah.... Balik dari sekolah, singgah ke kedai.. Beli lauk nak dimasak malam ini.. Tak lupa beli jugak majalah Mingguan Wanita yang T minati semenjak tahun 2002 lagi... Tak pernah lupa untuk membelinya..





7 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

rajin betul kak tie shopping tudung
cantik arr....zana berkenan ngan yg ujung kaler biru...susah betul nak cari kaler camtu ngan kaler dark blue. Kak, kirim ngan akak beli boleh ?

HABIHA69 said...

Salam Sis Ruziawati ittew...wow banyak belanjer tu...apa isu menarik majalah wanita keluaran bulan nih?..nak beli tak sempat lagi larrr...

shimazahar said...

suka nengok adib dengan nur.. macam zaman citer lama plak ...macam ada ha..

p/s:...thank's T.. hehehehehhe...

aimi @ kamalina said...

amboi T..tambah koleksi tudung nampak... beli kat mana tu?? kaid johar ker???

Jasfyra said...

suka tuudng tu gak..saya pun tgh mengumpul ni kak..hehee

atty's said...

salam..T..Sht..ke..?
byk..t.bli tudug ...cuti nie kty tak g mana2..duk umah je..kot..cuma g kelah2 kat sg je kot..
nanti cuti jgn lupas ole2 utk kty tu..takecare ye

intelligence said...

yangguo520
hongqigong
huangyaoshi
oyangfeng
zhangwuji

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....