Tuesday, January 20, 2009

MY DEAR BLOG....







Assalamualaikum..

Hari ni selepas mengambil anak-anak di Kelas Qfa, singgah makan di Restoran Old Town.. Pekena Roti Sardin dan Teh Ais.. Anak-anak nak berkongsi Roti Telur dan Ais O saja... Selepas makan, terus balik ke rumah dan dalam pukul 12.45 tgh hari T hantar diaorang ke SKJB pula... Kemudian, sampai di kawasan perumahan T, singgah kedai bli barang dapur skit dan lauk untuk dimasak malam ni... Singgah Car Wash jap pas tu.. Keta dah kotor sesangat... Dok lepak kat kedai makan sebelah Car Wash tu.. Pekena Teh 'O' Ais Limau... Balik umah, settle keje umah skit, mandi, solat bagai dan terus dok melangut depan pc nie.. Dalam area kul 4.30 petang layan cite "LAILA MAJNUN", solat Asar dan terus masuk ke dapur.. Malam ni menunya Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak, Ada ulam-ulaman yang Ma bagi ari tu... Buat Sambal Belacan dan goreng Ikan Tilapia... Alhamdulillah... Laju anak-anak dok makan ari ni.. Diaorang suruh dok masak Gulai Tempoyak Ikan Patin tu.....

5 comments:

Jasfyra said...

kak t ni mesti terror masak Gulai Tempoyak Ikan Patin...saya suka sgt tp xreti masak..nanti leh ar mintak resipi kt kak t ek

en_me said...

ammvoiii, sodapnyerrr..

shimazahar said...

hai.. T...
T leh tak nak resepi ikan patiin masak tempoyak tu.. sedap arr. favourite saya tu. tapi kalau makan ikan bau.. tu kureng sikit..... wargghh bergaya dengan tudung baru yer... berkenan gak .. tapi En.Din tak bagi pakai.. banyak sungguh alasan yang dia bagi... hehehehhe

lieya_latif said...

kak t, cantik la kak t pakai tudung ekin tu...mmg masuk ngan kak t.....cute!!!

sedapnye tgk gulai tempoyak tu...terliur lieya tgk tau...lieya pun antu tempoyak...tapi nak masak malas...he he hehe anak2 kak t pandai makan ulam yak....bagus laa dieorg tuh....

intelligence said...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....