Monday, January 19, 2009

MY DEAR BLOG...

Acara wajib sebelum kuar umah ni... Hehehe....



Di Pejabat Tanah & Daerah Temerloh, Restoran Secret Recipe, lunch hour dan kek2 yg dibeli...


Malam ni tak masak, B kuar tapau jer...


Assalamualaikum....

Hari ini selepas mengambil anak-anak di Kelas Qfa dalam pukul 10.30 pagi tadi.. T terus ke Plaza Temerloh.. Nak bayar Cukai Taksiran rumah Abah T... Settle keje kat situ, T ke Pejabat Tanah dan Daerah Temerloh pulak.. G bayar duit rumah Abah untuk setahun.. Bayaran sewa rumah PAKR.... Masa tengah tunggu nak bayar bil tu, terjumpalah suami si Aimi... T tegur dia dulu... Tapi tak lah over sangat.. Sebab Aimi tak ada sekali.. Sekadar say hi dan suruh anak-anak T bersalam dengannya.... Kemudian, kami ke kedai kek Secret Recipe.. Anak-anak nak makan kek.... Siap tapau kek.. Kami singgah g makan dulu.... Balik ke rumah dah pukul 12.10 tgh hari.. Terus suruh anak-anak bersiap untuk ke SKJB pulak... Hantar anak-anak dan terus pulang ke rumah.. Malam ni T tak masak.. Tak beli lauk pun tadi.. Lagipun tak ada mood.. Hehehe... Esoklah kot kalau rajin T masak-masak pun.. Hehehee... Malam ni B tapau makanan kat luar.. T masak nasi aje...

8 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

amboi kak
siap tapau secret resepi nyer cake lagi
zana tak try lagi cake dia...tp dah try makan chicken cordon bleu dia...giler sedap kak....cam terasa2 lagi kat tekak nie...he he he

farah amoi said...

T, lelawa ler tudung T ni
T beli kat pahang ke?

berapa rege kat sana T?

yg T pakai kat entry ni pon lawo benor

shimazahar said...

amboiiii kan main SR cake... sedapppppp.. lama betull tak gi SR ... ohhhhh tidakkk.. hahahah... T suka saya nengok nur pakai tudung.. comeiiiiii tull.. alhamdullilah... sejuk perut ummi dia...

~~ciklinn~~ said...

wah penuh ha aktiviti satu hari....mesti letih kan..

sedapnyer kek SR...dah lama linn tak gi mkn......

ai said...

mak aiii..setahun punye bayaran? banyak tu! bagus tul la kau ni T. kau banyak mani takpela..cam aku ni?? huhuhu ;(

Puan Iza said...

Sedapnya kek SR tu.....

aimi @ kamalina said...

T..hubby saya pun siap sms lagi pas jumap awak tu... kelakar lak rasa... dia tu sebenarnya susah nak cam muka org... tapi kalau dia dah kenal, mudahla dia nak sapa...

T, cantikla tudung... makin menjadi2... buat koleksi yaaa..

technology said...

prada purse
prada uk
prada hand bags
miu miu
miu miu handbags

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....