Friday, January 16, 2009

MY DEAR BLOG.....





Assalamualaikum...

Dalam pukul 10.30 pagi tadi, keluar ambil anak-anak di Kelas Qfa.... Then kami terus ke AVON... (Produk Amerika ke ni?) Beli barang sikit.. Sungguh cantik itu wallet.. Bunga-bunga gitu.. I like it very much.....!! .. Singgah beli Kuih Pau.. Naik opis hubby sat... B g KL ari ni.. Singgah bagi Kuih Pau pada Kak Anisah dan Zu.. Pas tu singgah di Butik ANAKKU.. Belikan baju untuk anak kawan T.. Kemudian kami g makan kat gerai berhampiran gerai Kak Long T.. Diaorang tak berniaga ari ni.... T pekena Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak.. Kakak tu memang pandai memasak.. Sedap-sedap lauk di gerainya tue.... Selepas makan kami terus balik ke rumah.. Suruh anak-anak bersiap ke sekolah dan dalam pukul 1.30 tgh hari g antar anak-anak ke SKJB... Then balik singgah beli lauk untuk dimasak malam ni.. Juga ke Pos Laju.. Poskan baju untuk anak kawan T tu.. Insya Allah.. Esok sampailah tu kot! Emy.. Emy tunggu ye! Ruzi poskan baju-baju tu untuk Edriana.. Kalau Emy tak ada kat umah esok, may be Emy dapat ari Isnin kot! Tak ada benda nak bagi kat baby.. Ingatkan nak belikan baju dan bagi masa kami ke rumah Emy.. Tapi itulah.. Tak berpeluang nak ke sana menjenguk baby lagi.. Maaf ya Emy.. Harap baby padan ngan baju-baju tu nanti.. Dah dapat parcel tu, sms bagitahu Ruzi ye Emy?... Muah...

5 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

kak tie pakai tudung ekin erk
comel ler....zana ada satu kaler sama ngan kak tie nyer...orange tu..he he he...senang kan kak tie pakai tudung tu

oooooo sedap ikan patin masak gulai tempoyak nie...lagi2 org pahang yg masak......mmg pure ler...

CNY ke mana kak tie?

sorry lama tak jengguk blog kak tie...zana tengah demam nie sebenarnyer...

Jasfyra said...

saya pon setuju ngan zana...cantik akak pakai tudung tuh..pastu mmg senang nk pakai.sarung je kan..jimat masa..

kita pon nak adiah tok baby kak...kita baru bersalin ni...hehehehe..xde ar kak..gurau je

Anonymous said...

The only way to stop future genocide is to fight back our way. The cowards use drones and missiles. No suicide bombs. Use snipers and hitmans. Pay them to kill their ambassadors and their families, their company ceos and their families. They kill our children. List down the numbers they have kill and we try to reach that number. An eye to an eye. Hit them anywhere in this world, from Brazil to Mongolia.
Distribute this comment to as many people as possible all over the world.

aimi @ kamalina said...

wah.... byknya baju utk baby emy... bagusnya T ni.... mesti emy tak sabar2 nak tunggu parcel tu...

comei arr T pakai tudung tu.... sesuai dgn muka T..kalau saya ni rasa cam kurang sesuai je...mungkin sebab bentuk muka kot...

intelligence said...

prada bags
prada wallets
prada bag
prada handbag
prada handbags

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....