Monday, January 12, 2009

MY DEAR BLOG...











Assalamualaikum....

Aktiviti T macam biasa jer hari ni.. Pas antar anak-anak ke sekolah, singgah kedai beli barang dapo skit dan jugak tapau food for lunch.. Makanlah sesorang kat umah... Sebelah malam T masak... Menu untuk malam ni ialah Tomyam Campur, Ayam Goreng, Telur Dadar, Buah Tembikai dan Air Sirap... Adalah beberapa keping gambar yang sempat T ambik....

3 comments:

mysha said...

kAk t sedAPnyer la hai mAkanaN tuh.. aKak sLalu waT shA rAsa mCM naK teLAn2 jerK mAKanaN tuh...

nih leNkalI shA g jeNjaLan saNa keNe singgAh uMah kaK t nIH naK sOh Kak T mASaK hekhekhek...

eeramaya said...

terliur saya tgk t...

technology said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....