Sunday, January 11, 2009

MY DEAR BLOG....










Assalamualaikum....

Hari ni g Mentakab, makan Nasi Beriani di Rest. Ali.. Sempat tapau Roti Canai Telur gak untuk dimakan di rumah pulak.. Hehehe... Pas tu kami balik ke Temerloh semula dan singgah di Klinik Zulkarnain. .. B asyik mengadu sakit dada... Alhamdulillah.. Pas buat ECG, doktor kata dia ok... Kemudiaannya, T singgah beli tudung jenis Ekin tu dalam 4 helai.. Kalau beli minggu lepas sehelai berharga RM18, hari ni cuma RM15 aje.. Maunya turun lagi harga tu minggu depan.. Hehehe.. Pas tu dalam perjalanan balik singgah beli barang dapur skit... Balik umah dok bersantai2 baca paper dan majalah yang bertimbun tu.. Sebelah petang T buat semangkuk buah-buahan campur... Sedap gak dok layan buah makan mcm ni.. T campurkan Buah Oren, Epal Hijau, Lai, Yogurt perisa Strawberry dan tabur Kekacang jugak.. Memang marveles... Then goreng Roti Pratha 4,5 keping gitu.. Anak-anak dok makan Roti Canai Telur yang ditapaukan tadi.. Sebelah malam, T tak masak.. B bungkus beli makanan kat luar aje..

1 comments:

googler said...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all!
aoc power leveling

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....