Saturday, January 10, 2009

MY DEAR BLOG....



Assalamualaikum..

Em, alahai.. Bila la nak dihabiskan membaca majalah/buku motivasi ni semua.. Asyik dok melangut depan pc jer.. Tak ada masa dibuatnya untuk membaca pulak.... Kena curi-curi masa jugaklah ni kalau nak khatam semua majalah dan buku motivasi ni.. Aduhai... Boleh ke tak boleh nie..?? Hohohoho....
Gambar-gambar di bawah ini adalah koleksi majalah-majalah/buku-buku T yang ditempatkan di tingkat atas bilik no 2 kat umah T nie...

14 comments:

~~ciklinn~~ said...

tie byknya majalah..... buku2 lagi..adoii rajinnyer membaca....linn sejak beranak ni tak sempat langsung nak belek buku.....

aimi @ kamalina said...

saya pun ada lagi beberapa buku Dr Tuah yg blm khatam... best kan buku2 dia??? mmg termotivated je bila baca tu...

ita said...

tu diaaa..
bila masa nak baca tu..
diary everyday full jer...

jawabnya kena korbankan masa tido ler kan T...

Tink said...

mak oi banyak tu ti????
larat ke nak abis kan tu>>??

Syakir Zainol said...

banyok majalah awok... baca ke semua tu? :D


http://syakirzainol.fotopages.com
http://idida.fotopages.com

shimazahar said...

T.. sorry laa lama saya tak lawat T.. lately saya sibuk dan keadaan kesihatan yang tak berapa nak ok.. Thank's T.. memula tu saya ingatkan nak pergi gak buat temujanji dgn Doc pakar... tapi bila saya rujuk dgn MA dekat office saya nie.. dia kata tak payah operation.. sebabnya banyak risiko yang akan saya hadapi .. so tak nak laaa.. lagi pun saya takut.. hehehe..

hari tu T ada MMS gambar Nur dengan Adib kan.. sorry ek.. kredit finish... hehehehee.... ala comeii ajer nur pakai baju sekolah tu.. tapi Nur kecik sangat laa.. tak kena buli ker dekat sekolah tu.. adib jaga adik tau.. hehehehe..

tu laa T.. actually saya tak kisah sangat pasal tempat percutian tu.. masa cuti hari tu.. semua family saya balik kelantan.. so tinggal saya ajer .. tu yang saya boring gilaa tu.. bila ajak En.Din ikut balik sekali kelantan.. macam-macam alasan En.Din bagi.. itu yang saya pergi Taman burung tu... hehehee..... insyaAllah nanti kalau pergi PD saya akan ambik gambar banyak-banyak .. hehehe... tu arr. T masa saya pergi Taman Burung hari tu.. orang-orang yang datang semuanya bawak kamera yang canggih manggih ... leans punyalah panjang.... saya pakai kamera biasa ajer.. bila cakap dgn En.Din.. kamera orang2 tu... En.DIn kata.. kamera yang saya guna tu pun ok.. lagi canggih.. tu kan ayat.. takut saya paw dia beli DSLR.. huhuuuuhhuuu.....

saya pun rindu T dan keluarga... nanti kalau T datang KL.. singgah la rumah ek....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

syabas dik, ader gak minat dan niat nak membaca, akak lepas abis belajar aje terus tak minat nak membaca lagi, dah boring sangat rasanya asyik duk menghafal aje udlu

mysha said...

fuisH baNyak iLmu akAK nih raJin meMbaCa....

yong said...

kak t, nak kek yang mana??

sama lah dgn yong, suka kumpul buku n magazine,,tapi tak khatam2 pun baca hehhehee

Emy Omar said...

Baca..jangan tak baca..

jeff said...

>> suka membaca ke...?
>> myself pun buku punyalah banyak terkumpul sehingga kini...
>> sampai tak tahu nak buat apa...

farah amoi said...

byk nyo buku..
nak pinjam leh??

T...
nape lama x update?

dilaOHdila said...

tu dia,banyaknya buku & magazine
ni boleh buat pameran nih

materials said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
runescape powerleveling

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....