Friday, January 09, 2009

MY DEAR BLOG...



Assalamualaikum...

Tarikh hari ni cantik.. 090109.. It's something.. T suka kalau tiba tarikh-tarikh yang unik macam nie.. Ada sesuatu yang menarik gitu.. Hehehe.. Apa-apa pun.. Rutin setakat tengahari ni macam biasalah.. Tiada yang luar biasa pun... Macam kebiasaannya.....

Pas ambil anak-anak dari Kelas Qfa.. Singgah kedai dan balik umah.. Goreng Mee Hoon dan Popcorn Ayam.... Singgah dok kat blog sat dan dalam kul 1.20 tadi g antar anak-anak ke SKJB...

7 comments:

aimi @ kamalina said...

betul tu T..date hari ni cun je.. takde sapa2 yg nikah tarikh ni ker?? hehehe...

en_me said...

sodapnyerrr lauk pauk ittewwww.. nyam nyam

Jasfyra said...

haah kan kak t
saya pun xperasan tarikh hari ni begitu cantik
concern sungguh kak t ni
kak t ni rajin masak ar...cedap je tgk meehoon tuh..nk cikit...hehee

~~ciklinn~~ said...

sedap air oren... arghh dahaga sungguh nie.....

yup cantik tarikh nie..

atty's said...

SALAM t..
Tarikh hari nie ,memang cantek..ari jumaat lak tu kan..

rajin T nie masak..
tu ler kan.dah jadik mak nie kena rajin masak utk anak2 ye T.

Siti Azlina Abdul Aziz said...

terima kasih la T sebab sudi komen lagi kat FP ct..
betul la tarikh hari ni memang cantik...09.01.09 lawa bebenor tu kan hehehe
Re:rombongan kami ni tak terikat ngan jadual, main redah jer janji hajat nak shopping tak terbantut hehehe

googler said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....