Wednesday, January 07, 2009

MY DEAR BLOG....





Assalamualaikum...

Hari ni pas antar anak2 ke Kelas Qfa, T balik umah dan dok mengadap pc.. Jenguk2 Friendster dan Fotopages sat.. Then dlm kul 10.30 kuar amik anak2.. Singgah ke kedai beli plastik pembalut buku, MW, skarf rambut Nur dan ada jugak beli hadiah buat Zu dan Kak Anisah.. Janji nak g makan KFC ngan diaorang lunch karang... Blanja diaorang nak celebrate sekali birthday Zu yg ke 28 ari Ahad lepas....

Pas balik ke rumah, balutkan buku2 Adib dan dalam kul 12 gitu suh diaorang bersiap2 mandi untuk ke sek keb pulak.. T antar dalam kul 12.45 tadi dan terus ke KFC.. Berjumpalah T kawan masa bekerja di lawyer firm di Mentakab.. Dia kerja di lawyer firm kat Temerloh pulak.. Dah siap bertukar-tukar no telefon dan kemudiannya T lunch di KFC bersama-sama staff hubby.... Tak berapa seronok sebab Mak Su tak ada sekali.. Kalau tak sure lagi meriah keadaannya.. Hehehee....

13 comments:

Jasfyra said...

sempat berjalan2 lagi kak t..seronoknya.. :)

en_me said...

ammvoiii, mama ada friendster ghupernyerrrr.. ehehe

btw, thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

seronoknyerrr

Tink said...

wah jalan je eh... seronok tol..

tak sangka ek anak kite seusia hahah....

aimi @ kamalina said...

T, anak2 T sekolah ptg gak kan?? kalau pagi, anta KAFA kat mana ya?? saya ni nak anta haziq..tapi pening.. sebab kalau dia sekolah pagi ok la... ptg ada KAFA kat tadika tmpt Rafiq.. bila dah tukar timing tu, saya tak tau nak anta pi mana.. nanti T bg phone no..nak tanya kot2 ada kekosongan lagi ke..

re: rafiq tu yg main2 dgn nur hari tu... bdn dia mmg kecik... tak padan dgn umur 5thn... saya pun rasa cam dia ni mcm bdk2 3thn je lagi..

Zanna_MamaBatrice said...

start sekolah, kak tie pun start busy ngan xtvt hantar & amik anak kan...he he he...

yong said...

re: kak ti..yong biasa YM time siang..akak nak order ye?? akak email yong..bagi details...

~~ciklinn~~ said...

sedapnyer mkn KFC...nak2 dgn kawan2 kan..leh sembang sampai berguling2 hihhiihihihi

farah amoi said...

ooo...syok nye g antar anak skolah
x sabar nak tunggu darwisY g skolah
:)

lieya_latif said...

arggh sedapnye kak t makan KFC....lieya nak try zinger tower tuuu....mesti sedap....

ensem laa adib pakai baju sekolah....he he hehe

atty's said...

bagus le T..walupun bz menguruskan anak..smpt gak..spend time tuk kekwn..

nanti banje kty lak ye

jeff said...

>> makin nampak berseri bila dah gunakan blog ni...:D

alerts said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....