Sunday, January 04, 2009

MY DEAR BLOG...




Assalamualaikum..

Hari ni pas brunch, singgah kedai Kak Long jap.. Amik gambar Kak Long yg sedang berbadan dua tu (6 bulan) dan kemudiannya g beli kasut dan bag sekolah anak-anak.. Sempat bli sepasang kasut untuk T.. Ma pulak belikan sehelai tudung (warna oren) untuk T dan 2 helai untuknya.. Sedap gak pakai tudung jenis gini.. Pakai sauk macam tu aje.. Mudah.. Tak payah nak brooch bagai..

Pas settle beli barang-barang, kami ke hospital.. Mak Su dh buleh kuar dah.. Then singgah di tepi Sungai Pahang.. B nak tengok sangkar ikan patinnnya.. Adalah 2 sangkar berkongsi ngan kengkawannya... Bulan 3 nanti Insya Allah, bulehlah dituai hasilnya.... Kemudiannya, kami g minum makan di kedai Kak Long.. B dan Mak Su makan Nasi Lemak.. T minum air jer.. Selepas minum, terus pulang ke rumah.. Berkemas-kemas dan selepas sembahyang Asar, kami pun bertolak balik ke Kuala Krau.. Singgah di kedai beli air botol 100+ dan Biskut Chipsmore.. Malam ma sediakan makan malam.. T sakit kepala sampai muntah-muntah.. Dalam kul 9.30 T makan nasi skit dan pas tu makan ubat KK dan terus masuk tidur.. Kepala masih berdenyut-denyut.. Sakitnya....

1 comments:

intelligence said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....