Friday, January 02, 2009

MY DEAR BLOG..




Assalamualaikum...

Hari ni g amik darah lagi pas breakfast Nasi Kerabu di Bandar Lama Temerloh... Selepas 1 1/2 jam menunggu dengan sabar (sambil membaca buku Dr. Tuah, kalau tak boring yang amat), no giliran T pun dipanggil.. Alhamdulillah.. Platlet dah naik ke 165 daripada 111 semalam.. Doktor kata T tak perlu mengulang amik darah lagi.. Cuma dia pesan minum air banyak-banyak jer... Sukanya hati T!... Then T naik ke Tingkat 7, Wad Kenanga 12 nak melawat adik T pulak.. Muka dia pun memang nampak lemah.. Dia payah sangat nak makan.. Kena paksa pun tak jalan jugak.. Lunch tadi hospital bagi makan Nasi Tomato pun dia tak nak makan.. Mak Su.. Mak Su.. Kengkawan opis pun datang tadi.. Tq Kak Nisah dan Zu.. Kak Long dan anak sedara T, Anis pun datang sama... Dalam kul 2 petang, habis waktu melawat dan kami singgah sebentar minum di cafe... Drive pulang ke rumah (B dok kat umah jer.. Dia balik ngan kawannya tadi, dia pun demam gak tu).... Sampai umah, berkemas, mendobi kain yang bertimbun tu... Sebelah petang T tak pegi hospital dah.. Ma T je pegi dengan Anis.. T dok umah dok melayan suami yang demam tue... Sebelah malam T masak Sup Ayam dan goreng Telur Dadar jer.. B tak makan nasi, T suapkan Sup Ayam aje.. Sian B...

4 comments:

runescape power leveling said...

cool blog

炸金花 said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级

jacker said...

gucci
gucci bag
gucci handbag
buy gucci
gucci wallet

delu963 said...

longing25800

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....