Thursday, January 01, 2009

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum....

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2009..... Aku bakal menempuhi tahun ini bersama angka umur yang ke 30 tahun.. Aduhai.. Tua ke diri dah rupanya aku nie... Hehehe... Agak-agaknya apalah pulak corak cabaran yang bakal aku tempuhi nanti? Harap-harap ianya yang baik2 dan manis2 sahaja.. Kalau boleh tak mahu sakit2 atau yang berkaitan dengannya.. Nak hidup sihat dan bahagia saja bersama keluarga dan rakan-rakan... Semoga aku akan menjadi insan yang lebih baik berbanding yang sebelumnya.. Menjadi seorang isteri, umi dan anak yang setia dan penyayang kepada suami, anak-anak dan ke dua ibu bapaku.. Semoga hidup terus diberkati, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan kekal bahagia bersama-sama yang tersayang.... Insya Allah...

9 comments:

aimi @ kamalina said...

happy new year to u too... semoga segala azam akan tercapai..amin... dan get well soon.. :D

Zanna_MamaBatrice said...

selamat tahun baru kak tie sayang
semoga tahun ini lebih baik dari tahun yg sudah2...zana doakan akak sentiasa sihat ok......and....ceria2 selalu...

kak tie, belum tua lagi ler...baru jer 30 belum 40 ler.....cun lagi tu

Emy Omar said...

Happy New Year..Get well soon ye..kita doakan maksu pun cepat2 sembuh dari denggue fever & cepat2 boleh discharge dari hospital..take care

dilaOHdila said...

salam mama....
umur mama muda lagi tuh. selamat tahun baru

runescape gold said...

cool blog

我爱掼蛋网 said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
Personalized Signature:金陵热线棋牌游戏中心,名城苏州游戏中心,云南信息港游戏,彭城视窗棋牌游戏中心,江苏互联星空棋牌游戏中心,广西休闲游戏中心,安徽棋牌游戏中心

扬州关牌 said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!

materials said...

clutch bags
ladies bags
mulberry bag
mulberry handbags
mulberry handbag

age778 said...

fife25800

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....