Thursday, January 22, 2009




Menu malam ni T masak Asam Pedas Ayam, Ikan Kembung Goreng dan ada budu jugak.. Alhamdulillah....

6 comments:

ai said...

Asam pedas ayam??? aku ingat kari tadi! bila la aku nk try masak asam pedas ayam ni. camne la rasanya...

jeff said...

>> ikan goreng makan dengan kicap pun sedap jugak...:D

lieya_latif said...

ermmm sedapnyer kak.....lapa lieya tgk pagi2 nieh...dh le tak sarap lagi nieh he he he

kak t, dlm menu seharian tak tinggal budu....nyum.....nyum....

Zanna_MamaBatrice said...

asam pedas ayam
sedapnyer....

lama dah tak masak asam pedas ayam tu kak

Puan Iza said...

Dah lama tak mkn asam pedas ayam...sedapkan....

Mrs.Nury said...

emmm sedap budu dah lama tak mkn

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....