Tuesday, January 06, 2009



Malam ni for dinner, T masak Ayam Kurma, Goreng Ikan Kering Plata dan buat Sambal Belacan.. Air Sirap dan makan-makan sekeluarga.. Pas makan, B ke PJ.. Ada kes kat sana esok dan lusa.. Sian T kena tinggal.. Huhu...

5 comments:

ai said...

huiii..sambal kau tu!!! bikin sentap tekak aku le wei...

jeff said...

>> dah guna blogspot juga ke...?
>> makin berkurangan le geng kat fp...:-d

en_me said...

hi salam akak ittewww.. namer anak macam 'adibah noor' .. kannns

lieya_latif said...

kak t sedapnye lauk2 tu...lapo lieya.....kak t mesti sibok kan,....nur ngan adib dah start sekolah.....bermula laa rutin kak t anta n amik anak ke sekolah.....

have a nice day kak ti

intelligence said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....