Tuesday, December 30, 2008

MY DEAR BLOG..


Assalamualaikum...

Hari ni bersarapan Nasi Berlauk.. My feveret... Sedap sangat... Pas tu balik ke rumah kami di Temerloh.. Mengemas bagai.. Penatnya rasa badan.. Abang bawa Nur g jumpa doktor.. Pas tu dia nak ke KL lak.. Sian abang.. Penat kerje...

11 comments:

Jasfyra said...

sedapnya nasi berlauk tu kak..
kalo dpt pas kesini lg sedap..hehehe

aimi @ kamalina said...

saya pun suka nasi berlauk... blh dikatakan everyday mkn tu sbg b/fast.. T, nur demam ke?? samalah cam taufiq... dah 5 hari demam... kejap panas, kejap ok... :D

atty's said...

salam t..selamat menyambut thn baru masehi..dan happy new year.semoga T,.dan fAMILY..dimurah kan rezeki..dithn baru ini..

Zanna_MamaBatrice said...

ada lebih sebungkus tak kak tie.... nak sikit...

kak tie, nur x sihat ker...musim agaknyer kan ....xpe lah, hope nur akan cepat sembuh .....next week dah nak naik school dah .........

HABIHA69 said...

Salam kakak ittew..moga tahun Baru 2009 ni tambah ceria se Family semmua. Anak-anak demam ? kena jaga dan always makan ubat..Insyaallah cepat sembuh...

lieya_latif said...

sedapnye kak....terliur lieya....nyum nyu....lieya ni lemah sikit kalo bekfes nasi pagi2...sure pastu ngantok kejenyer hi hi hi hi.....paling terbaik bekfes oat jek tiap2 pagi......kih kih kih

LYNDZ said...

Salam
T kene tag
Please refer my blog

SELAMAT TAHUN BARU

nike dunk said...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

面对面视频斗地主 said...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

technology said...

hermes birkin bag
hermes birkin
hermes bag
hermes handbags
gucci handbags

box111 said...

longing25800

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....