Saturday, December 20, 2008

MY DEAR BLOG..


Assalamualaikum..
Hari ini merupakan hari ulangtahun kelahiran anak pertama T, MUHAMMAD ADIB AQIL BIN AHMAD BUKHARI yang ke 8... HAPPY BIRTHDAY MY DEAR! I LOVE YOU SO MUCH MY DEAR! Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan boleh menjaga Umi bila Adib dh dewasa nanti.. Insya Allah.. Love you, muah.....

8 comments:

atty's said...

selamat jadi boy..semoga menjadi anak yg baik..

T..dkt2 je ye besday diaorg..
sama mcm akak ngn adik 21 & 22 dec..

aimi @ kamalina said...

happy birthday adib... semoga menjadi anak yg soleh dunia akhirat..amin... :D

ps: tak ke mana2 ke hujung minggu ni??

lieya_latif said...

hepi besdei adib....semoga menjadi anak yg baik, soleh, bijak dan sihat sentiase .....

kak ti dah plan ape malam ni...sure gi dinner ni....update cepat2 tau cite celebrate besdei adib......

fashion jewelry said...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

金陵热线棋牌游戏中心 said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!

淮安棋牌游戏中心 said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!

jacker said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry

kelp2486 said...

muse25800

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....