Friday, December 19, 2008

MY DEAR BLOG...


Assalamualaikum..

Hari ini merupakan hari ulangtahun kelahiran anak ke 2 T, NUR NISRIINA HUWAIDAH BT. AHMAD BUKHARI yang ke 6.. HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY DEAR! I LOVE YOU SO MUCH! Semoga anak Umi ni terus dipanjangkan usia dan happy-happy selalu ok! (tapi janganlah notty2 sangat ye dear! nak masuk darjah 1 dah next yr! orait sayang.. hehee...) Umi doakan anak umi menjadi anak yang solehah dan boleh jaga Umi bila Nur dah besar nanti.. Insya Allah... Muah.. Muah....

10 comments:

Emy Omar said...

Happy Birthday Nur..semoga menjadi anak yang solehah & berjaya dalam pelajaran..luv u muaaah

atty's said...

allah selamatkan kamu 3x
selamat harijadi tuk..NUR NISRIINA HUWAIDAH..semoga menjadi anak yg solehah dan taat kepada ibubapa..amin..


t sehat ke..

LYNDZ said...

Happy Birthday Nur.... semoga jadi anak yang soleh

Tink said...

Happy Birthday Nur....
semoga jadi anak yang soleh
Sehat selalu..

aimi @ kamalina said...

happy birthday nur... semoga menjadi anak yg solehah.. nur ni mmg comel.... suka auntie tgk tau... rafiq pun mcm suka je dpt jumpa nur ari tu..

shimazahar said...

Happy Birthday NUr.. auntie doakan semoga Nur menjadi anak yang solehah....

runescape power leveling said...

cool blog

淮安棋牌游戏中心 said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!

technology said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry

langhao95 said...

longing25800

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....