Tuesday, December 16, 2008

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum...


Rindunya pada blogku ini.. Namun keterbatasan waktu tidak begitu mengizinkan T dok mengadap pc lama2.. Cuma T ada uploadkan gambar-gambar dan cerita-cerita selama kehilangan T semenjak 5 Disember lalu.. T dan family sihat alhamdulillah.. Cuma, entahlah ye.. Agak sibuk je kebelakangan ini.. Nak jenguk kawan-kawan di "rumah" masing-masing pun masih belum sempat lagi.. T harap kawan-kawan pun sihat seperti T jugak ye! Insya Allah, pas ni agak tak sibuk skit.. T janji melawat kawan-kawan semula.. Macam dulu-dulu tu.. Hampir setiap hari kita berhubungkan? Apa-apa pun pada yang sudi, nak tahu aktiviti T baru-baru ni.. Apa lagi, silalah jengah di Fotopages T tue.. Terima kasih....

13 comments:

atty's said...

salam T..Sehat ke..nanti free kty jenguk fp T .ye..tgh bz gak nie

Emy Omar said...

Ruzi..tu la budak2 ni masa kecik2 ni je jerih sikit kan..dah besar senang dah..macam ruzi & anak2 tu senang dah nak berjalan..
Re:Datang la kami ada je kat umah..Kalau Edriana tak ok lagi maybe Ahad baru nak balik Seremban tapi kalau dah ok tak jadi la..datang ye..nanti ada rezeki kita jumpe

Emy Omar said...
This comment has been removed by the author.
Zanna_MamaBatrice said...

salam kak tie
tulah....lama kak tie x update blog....zana nie nak ke fp dah agak malas sikit...he he he....so, kena gark ler tunggu kak tie update kat blog nie...
alhamdulillah kak tie sihat....adib & nur pun sihat...lega rasa....yelah, cuti sekolah kan...tu yg kak tie busy tu kan....anak2 ada kat umah...

LYNDZ said...

Salam T.....harap sihat je. x pe ader masa dtg arr jenguk member2. Lyn pun busy gak sekarang nie maklum lah dah last year macam2 nak buat :) :)

aryllia said...

hi t biasa lah kesibukan x pernah lari dr kita...heheeh..p kita cari ruang tuk diri kan....

~~ciklinn~~ said...

itulah linn duk tunggu hapdet blog nie....

linn dah jadi zana dah mals nak ke fp hehehehhe

Jasfyra said...

kak, rindu nk baca blog akak..
td p tgk gambar kt fp akak..meriah betul.puas tgk

ibu_rizqy said...

cantiknyer gambar2 nie...

nike dunk said...

i agree your idea ! very nice blog

二八杠扑克棋牌游戏中心 said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not know how you advice!

sticker said...

prada bags
prada wallets
prada bag
prada handbag
prada handbags

age778 said...

liver25800

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....