Thursday, December 04, 2008

MY DEAR BLOG....

Assalamualaikum..
Tadi lunch kuar makan di gerai Kak Long T... Makan nasi ngan Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak.. Sedapnya gulai dia.. Terasa2 lagi di lidah T sekarang nie... Sebelum balik umah, tapau lagi 2 ketul ikan tu... Adib nak makan nasi kat rumah aje... T ngan Nur je yg makan kat gerai tadi.. Sebelah malamnya pulak, T masak Asam Pedas Ikan Tenggiri, Sayur Goreng dan goreng ayam "AYAMAS HOT CRISPY".... Alhamdulillah, dengan rezeki kami hari ini...



Di sini T ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan "SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA". Kita jumpa lagi selepas hari raya nanti ye? Sehingga itu.... Bye-Bye.... Muah....

7 comments:

Jasfyra said...

kak tie, saya tgh lapar ni..tgk lak makanan kak tie..aduh..meruntun jiwa..hehehe

btw, selamat hari raya qurban buat kak tie sekelauarga.semoga berbahagia selalu

Zanna_MamaBatrice said...

lapar2...
nak sikit bleh?...
kak tie....selamat hari raya haji jugak kak tie....

psttt .....parcel dah sampai...thanks a lot kak tie...byknyer la hai.....cantik2 sumer...nanti zana update entry batrice ngan brg2 dari kak tie tu erk......batrice ckp "acih....antik arr..."

ai said...

Selamat hari Raye Kurban utk kau sefamily gak..jumpa lagi!

runescape power leveling said...

where you come from!

我爱掼蛋网 said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级

sticker said...

louis vuitton speedy
louis vuitton wallet
louis vuitton purses

age778 said...

fife25800

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....