Wednesday, December 03, 2008

MY DEAR BLOG...

Assalamualaikum..


Hari ini T dapat benda2 ni dari hubby.. Tq b... Bulehlah T guna catit apa2 nanti.. (selain di blog inilah....).... Bes dok mengunyah kerepek upi pedas nie... Tak sempat raya aji dh nie.. Sekali hadap dah abih.. Hehee.....

Hari ini T masak Sambal Kerang, Ikan dan Sayur Goreng. Alhamdulillah....

13 comments:

shimazahar said...

T.. cantiklaa.. balang tu..
saya dah lama dok cari balang cam gitu..... sedapnya.. sambal kerang tu.. makan dengan roti yummy

lieya_latif said...

sedapnye lauk pauk kak t...kak t ni mmg isteri mithali rajin turun ke dapur....bile laa dpt merase air tangan kak t nie...he he he he

atty's said...

sedapnya kepek..post sini skit.T..

Zanna_MamaBatrice said...

kerepek ubi pedas?......sedapnyer...kak tie suke ker makan kerepek2 nie...?

cantik arr kak tie balang tu.....

erm....kak tie nie mmg pandai masak ler...ada jer idea nak masak apa...kalu zana, balik2 asam pedas..balik2 asam pedas...sampai hubby pun dah boring....

parcel kak tie belum terima lagi...hari nie kot.....insya allah sampai tu kak

Tink said...

sedap nye kepek!!!!!!
t pandai masak ek???
masok je blog t ni mesti kite lapo nye heheh!!!

ibu_rizqy said...

teringin ar tengok sambal kerang T.... nasib bukan tengah pregnant...hua hua hua...

Bibu said...

sambal kerang??
eiii sup syur tu teliur plak..rase cam nak wat le balik karang...kene beli sawi sket kan baru sedap..wat sambal blacan uwaaa leleh dah nih

farah amoi said...

hehehhe
masuk blog T nih
lapar sokmo
byk sungguh makanan

fashion jewelry said...

i agree your idea ! very nice blog

游戏秘籍网 said...

Very rich and interesting articles, good BLOG!

江苏互联星空棋牌游戏中心 said...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!

splendid said...

mulberry purse
mulberry purses
discount mulberry
chloe bag
chloe paddington

langhao95 said...

muse25800

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....